Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční

Obsahy (3)

All Male, All Nude

All Male, All Nude (2017)

Netradičně pojatý dokument je hloubkovou sondou přibližující práci a život mužských striptérů, jež zavede diváky do srdce klubu Swinging Richards v americké Atlantě. Snímek se pokouší změnit pohled diváka na tuto profesi. Díky lidskému a empatickému přístupu Geralda McCulloucha ukazuje totiž exotické tanečníky v trochu odlišném světle, než je mnozí vidí, a citlivě popisuje zákulisí jejich živobytí a jejich životní příběhy.

Daddy

Daddy (2015)

Colin McCormack si myslí, že má všechno - skvělou práci, stálou přízeň přitažlivých mužů a nejlepšího přítele, jehož oddanost považuje za samozřejmost. Pak ale do jeho života vstoupí mladý okouzlující stážista. Colin vidí šanci na něco víc: vlastní rodinu, místo toho však vyjde na světlo velice nepříjemné tajemství, které je schopné mu všechno zničit a vzít všechny, co má rád. Emotivní příběh dvou nejlepších přátel už od studií, který vznikl z Danovy divadelní hry, vyústí v neočekávanou pointu.

The Moment After

The Moment After (2002)

Jedny narozeny, jedna Traceyho volba, kterou nelze vzít zpět. Krátký snímek, který ukazuje, jaké dopady může mít jediné slovo - „Ne.“ Film se objevuje pouze na festivalech a nelze jej nikdy zakoupit, pouze pronajmout k promítání.

Reklama