Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Rodinný
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Matematika zločinu (2023) (seriál) 

Za mě se tohle opravdu povedlo, jeden z nejlepších Voyo original. Výborné obsazení, skvěle natočené, Bebjak prostě umí. Navíc téma stojí za hluboké zamyšlení.

plakát

Sběratelé kostí - Vetřelci v kosmické lodi (2006) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů celkově, hodně emotivní. A když má člověk nakoukanou už celou sérii a ví, co bude následovat za nějakou dobu, tak tím víc...

plakát

Tým SEAL - Série 6 (2022) (série) 

Závěrečné epizody 6. série opravdu hodně emotivní. Závěr vypadal uzavřeně, jakoby šlo o sérii poslední. Ale víme už, že bude další, tak jsem moc zvědavá, jak na tenhle konec scénáristé naváží...

plakát

Tým SEAL - Série 5 (2021) (série) 

To, co udělali s cz dabingem v 5. sérii, je teda příšernost, proč proboha? :-(

plakát

Sedm schodů k moci (2023) (seriál) 

Za mě výborný a od primy nečekané a velmi příjemné překvapení. Podzimková perfektní výkon, stejně jako Vyorálek, Batěk a další. Sice tvůrci nechtějí úplně přiznat, kým se konkrétně inspirovali, ale myslím, že kdo trochu sledoval ne až tak vzdálené politické dění, tak mu to je jasné :-). Těch paralel je tam spousta a jméno bývalého premiéra Dub asi taky nebude náhoda :-).

plakát

C.B. Strike - Neklidná krev (2022) (série) 

Za mě asi taky nejlepší z této série. Zase velmi povedené zpracování knižní předlohy, chemie mezi Robin a Strikem funguje perfektně, výběr obou hlavních představitelů se fakt povedl. Možná by to sneslo o díl, dva více, některé věci z knihy mi tam chyběly, ale to je holt obecný úděl zfilmovaných knih obecně. I tak ale pro mě top a těším se na pokračování.

plakát

Sběratelé kostí - Série 4 (2008) (série) 

Koukám teď postupně znovu na celý seriál, je to moje srdcovka, Kůstka s Boothem mě nepřestávají bavit :-). Jen jak se dívám na víc dílů najednou, tak mě celkem vytáčí (v česky dabované verzi), jak si některé postavy v jednom díle tykají, v dalším vykají a tak dokola. Nejvíc je to patrné u Kůstky a Hodginse. Když už tohle nepohlídá dabingový režisér, tak snad ti dabéři by si to po tolika dílech už mohli pamatovat, ne?

plakát

Vražda (2007) (seriál) 

Zhlédla jsem první sérii a vyšší hodnocení je hlavně za druhou polovinu. Ta první celkem nuda, pak se to rozjelo a poslední asi 3 díly už jsem dala na jeden zátah :-). Za mě by stačilo méně dílů. Jinak ale určitě jeden z těch lepších seriálů a na další série se určitě podívám. Hodně se tu srovnává s Mostem, ale ten je u mě ještě o level výš a to jak zpracováním, tak ztvárněním hlavní vyšetřovací dvojice. Sagu i s oběma jejími partnery jsem si fakt zamilovala, Sarah mi tu byla tak nějak jedno. Nejvíc mě asi "chytla za srdce" postava Troelse Hartmanna a pro mě je Lars Mikkelsen v této sérii jednoznačně nejlepší.