Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (17)

plakát

1670 (2023) (seriál) 

Nemám moc rád seriály, vlastně na ně koukám hrozně málo. Tohle jsem zhltal za tři dny. U málo čeho jsem se tak zasmál jako tady. Navíc vůbec nechápu jak tohle mohlo projít a hlavně vzniknout v konzervativním Polsku. Jednou větou: "radost pro ducha bolest pro bránici"

plakát

Poslední střih (2022) 

Takhle jsem se v kině dlouho nebavil. Ani nevím, která část byla za mě lepší. Nádherně strávený čas v kině.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Šel jsem na to do kina s tím, že téměř všechny recenze na tento film byli pochvalné. Dokonce jsem zaznamenal srovnání s kultovním Matrixem. Ztotožnit s Matrixem se snad dá jenom modrá a červená záložka na sešitku, asi v desáté minutě filmu. Ten film měl v celku i zajímavý nápad. Jenže to postupně sklouzne k tomu, že smyslem celého filmu je pubertální deprese dospívající dívky, která řeší vztah se svojí matkou. Matka zase řeší vztah se svým manželem a tak dále. Po prvních titulkách jsem měl jít domů. To bylo akorát.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Já jsem si řek, že se kouknu aspoň na jeden díl, že tak špatný to bejt nemůže! Je to špatný skončil jsem v čase 4:52!!!

plakát

Město lží (2018) 

Není to úplná špička, ale pro milovníky hiphopu let devadesátých naprostá pecka. Navíc herecké obsazení super. Škoda, že film zapadne je primárně určen pro američany. Evropan a vůbec člověk co se nezajímá o kulturu té doby nemá šanci film úplně pobrat.

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Já nevím proč tento seriál všichni tak glorifikují. Naprosto tomu nerozumím. Ok pár silných momentů tam je, ale připadá mi, že Elizabeth v každém díle jenom, sorry za ten výraz, prcá a nebo brečí. To co jsem si od toho sliboval tam je naznačeno jen těžce okrajově. Možná, že to bude rozvedeno v sérii číslo 2 a dál, ale ty já už neuvidím.

plakát

Rudá záře nad Kladnem (1955) odpad!

Já vlastně ani netuším proč jsem se na tenhle canc koukal, ale z nějakého mě neznámého důvodu jsem to dokukal a podotýkám, že mě ta srágora naprosto uhranula. To je propagace rudochů jak hrom. Nevim jestli se chci trápit, ale fakt by mě zajímala originální knížní předloha našeho druhého rudého prezidenta Toníčka Zapotockého.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

No nečekal jsem nic a dostal jsem pořádnou nálož. Říkal jsem si, že se na to kouknu pouze kvůli Ritchiemu a jeho rukopis je sakra znát! Sypanice dějovosti tady nenechá diváka chvíli na pokoji. Jedna akce střídá druhou! A Pembertonův soundtrack jen podtrhuje celou zběsilost samotného filmu!! Super

plakát

Exodus do Šanghaje (2015) 

Díky Otrlci člověk občas skutečně zahlídne filmy, které by jinak jeho oko nezahlédlo. A tento počin vskutku stojí za to vidět na plátně. A pokud se k němu ještě simuntální dabing .... Nemohu jinak než pět hvězd. Díky

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Naprosto super zážitek pro mě! Jsem rád, že se tento film z letošního varského výběru dostal aspoň do nějakých kin. Neříkám, že jde o nějakou zázračnou filmařinu. Ne to opravdu nejde. Tady jde o zpodobnění krásného příběhu. Ani nevím kam to zařadit jestli do klasické roadmovie do rodinného filmu či pod hořkou komedii se závěrečným happy endem. Super!!