Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (12)

Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu

Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu (2008)

Ve vědecké centrále kapitána Kurotsuchi Mayuriho neznámý objekt útočí. V tu chvíli Mayuri zničí hlavní panel. V tu chvíli celý Seireitei zahalují temná oblaka, po kterých vznikne jen jedna obrovská exploze celého středu Soul Society - tedy Seireitei. V tu chvíli Ichigo pomocí Urahary vstupuje do Soul Society...jenomže všichni jako by ho neznali a Ichigo je vydán na zatknutí a popravení. Mezitím tajemný nepřítel ovládá Kuchiki Rukiu...ona a její temná armáda přijde všechno zabít!

Quiz Magic Academy: The Original Animation

Quiz Magic Academy: The Original Animation (2008)

Vítejte na magické akademii, kde namísto známek je vše řízeno magickými kameny. V jedné z nejslabších a nejproblematičtějších tříd, kde se učí Ruquia a její přátelé, se odehrává silná příprava na školní akci, která tentokráte má ukázat, že nejhorší třída z akademie není až tak špatná... dokáží tito žáci vyslyšet přání své učitelky a opravdu úroveň třídy zlepšit?

Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru

Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru (2007)

Celá 10. divize z Gotei 13, v čele s kapitánem Hitsugaya Toushirem a vice-kapitánkou Matsumoto Rangiku jsou pověřeni na ochranu záhadné Královské Pečeti, která se musí po letech vždy přemístit. Jenomže celý proces se zvrátí a přichází Toushirův bývalý spolužák a největší přítel, s kterým před lety zjistili, že oba mají stejné Zanpaktou - Hyourinmaru. Jenomže tedy soud rozhodl, že může žít jen jeden...

Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody

Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody (2006)

Ve společenstvu duší (Soul Society) má speciální jednotka problémy s mezidimensionálními průzkumníky, kteří záhadně zemřeli v průchodu mezi světy. Při této události se najednou nad Seireitei objevuje obraz do města ve světě lidí - Karakura. Tam hlavní hrdina celého anime Ichigo Kurosaki s Kuchiki Rukiou klasicky poráží hollowy, ale zároveň se ve spojitosti z obrazu ve městě objevují hordy podivných duchů, na které nelze použít duševní pohřeb. Přitom Ichigo s Rukiou potkají podivnou bohyni smrti Sennu, která si záhadně vzpomíná na svoji minulost člověka. Ale co vlastně způsobuje ten obraz a duchy? Mezi společenstvem duší a lidským světem se vytvořil další svět, kde sídlí skupina Dark One, která se snaží získat Memory Rosary. Ovšem co, nebo spíše kdo je Memory Rosary... to se nejdříve musí zjistit!

Ichigeki sacchū!! Hoihoi-san

Ichigeki sacchū!! Hoihoi-san (2004)

Ve třetím tisíciletí se po čase otravný hmyz naučil odolávat protihmyzovým sprejům a postřikům. Pro zničení přemnoženého hmyzu jsou vyrobeny malé robotické dívky nazvané "HoiHoi-san". Jenomže existují i konkurenční firmy, které pro HoiHoi tvoří silnou konkurenci, a tak namísto bojů proti hmyzu se pomalu vše schyluje ke konkurenčním bitvám robotů. A jaký na to má názor samotná prodavačka těchto "HoiHoi panenek"?

Jú gi ó: Duel monsters GX

Jú gi ó: Duel monsters GX (2004) (seriál)

Seriál vypráví o třináctiletém chlapci, Jadenovi Yukimu, kterému se plní sen a vstupuje do Duel Academy (Akademie Duelu), kde se bojuje s kartami Yu-Gi-Oh!, které při hře 'ožívají'. Přes všechny jeho dobrodružství se potkává s přáteli Syrusem, Chumleyem, Alexis, Zanem, Bastionem a dalšími, ale jsou zde také lidé, kteří Jadena nebou mít moc rádi, jako např. Dr. Vellian Crowler, který ve škole zastupuje rektora. V dalších epizodách seriálu přichází další nepřátelé, např. Shadow Riders (jezdci stínu), kteří se snaží zničit svět.

Phantom - The Animation

Phantom - The Animation (2004)

Mladý japonský student za odměnu, že vstoupil na univerzitu, odjíždí do Los Angeles na dovolenou díky svým rodičům. To ale ještě nečekal, že se připlete do vraždy jednoho z vysoce postavených místních lidí, proti kterému se syndikát dohodl a vyslal tzv. Fantoma - nejlepšího zabijáka. Jako svědek vraždy samozřejmě musí umřít i samotný student, nicméně vědec Scythe, "autor" stávajícího Fantoma, ho přebírá do svých rukou. Maže mu všechny vzpomínky, všechnu jeho minulost. Dá mu jen nové jméno, Zwei, se kterým několik měsíců podstupuje náročný trénink, po kterém je jeho cílem vyrovnat se Fantomovi (kterým je trénován).

Trava: Fist Planet

Trava: Fist Planet (2003)

Na planetě Fist Planet se odehrává souboj nazývaný Speedmaster race. Jeho velká odměna láká pilota Travu a jeho mechanika Shinku se účastnit. Jenomže je tu problém - velmi drahé zápisné. Proto se tito dva dlouholetí přátelé odhodlávají k všemožným riskantním akcím, aby na samotné zápisné měli. Jednou z takovýchto akcí je úkol prozkoumání objektu 78 na planetě Fable. Při cestě naráží na dívku Mikuru, která zapomněla svoji minulost. Trava: Fist Planet zaujme originálním a šíleným grafickým a animačním zpracováním od studia MADHOUSE.

Little Monica Monogatari

Little Monica Monogatari (2002) (TV film)

Mladý Will se po vystudování vysoké školy vrací do svého rodného města, Little Monica, aby si zavzpomínal na své dětství. Jenže krásné město umění už není takové, jaké bývalo, usídlilo se zde podsvětí v čele s velmi podivným šéfem. Dokáže mu Will s pomocí Celie, Tiny, Mei a Miss Meow vrátit mu jeho slávu?

Urda

Urda (2002) (seriál)

Na bojištích 2. světové války se objevuje nové riziko - záhadná vesmírná loď, která se pomocí přesunu v čase objevila z 22. století. Na lodi jsou pouze dva pasažéři. Mezitím je na samotnou loď vyhlášeno pátrání v zájmu zneužití této technologie. Název operace: URDA.

Riding Bean

Riding Bean (1989)

Bandita Bean, známý jako Roadbuster, se živí v podsvětí jako kurýr. Je na něj ale upletena aféra s únosem dcery místního prezidenta jedné velké společnosti. Dokáže se Bean ze všecho vyvléci a zároveň si vydělat dva miliony dolarů?

Bugs Bunny a jeho přátelé

Bugs Bunny a jeho přátelé (1960) (seriál)

Animovaný seriál s vysokou hodnotou zábavy pro všechny od Warner Brosu. Krátké příběhy králíka Bugse, který stírá úplně všechny a tím tvoří tu pořádnou zábavu, co animovaný seriál vhodný hlavně pro děti může nabídnout.

Reklama