Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (37)

plakát

Proposition (2005) 

je to pěkně natočený, hudba taky gut, ale je hrozně utahaný a zas tak tolik se tam toho neděje, repríza se konat nebude

plakát

Muž z Acapulca (1973) 

i po letech jsem se pobavil jako nikdy. Boží Belmondo a Karpof. určitě si to zas někdy sčíhni

plakát

Drive (2011) 

Tento film je spíše umělecké dílo, taková malá dokonalost, perfektně sladěná hudba, táhlá dlouhá kamera, tajemný hlavní hrdina a hooodně svůdná Carey Mulligan v lehkém mafiánském thrilleru. Za mě určirtě do plnejch :-))))

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Rozhodně to špatný film není, spíš v poslední době jeden z nadprůměrných, ale ......... Ta myšlenka je naprosto geniální a z tohoto filmu mohla udělat 100% hodnocení, jen kdyby ten příběh nebyl tak trapnej. Zahozená šance, jak udělat film roku, škoda.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

První polovina filmu je na 100%, dlouho jsem se tak nezasmál jako u scény s motorovou pilou, ale od půlky to ztrácí tempo a je to trošku nuda. Ale i tak výbornách 60%

plakát

Život (2009) (seriál) 

Dokonalé!

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Výborný krimi thriller na který se i po letech kouká velice dobře. Jediné co schází do pěti hvězd je pár scén hóódně přitažených za vlasy, z nichž nejvíc mi nasrala ta přestřelka před bankou, kdy Kilmer s Nirem pálí ve stoje uprostřed silnice na obě strany jak kowbojové proti přesile policajtů schovaných za auty a nakonec jim i pláchnou (ups, teď jsem to prozradil :-) ). Délka filmu se dala vydržet, celou dobu jsem se rozhodně nenudil.

plakát

Já, padouch (2010) 

Jednoznačně nejlepší animák co jsem v poslední době viděl.