Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 563)

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Vzhledem k tomu, že se tvůrci mírně inspirovali skutečnou kauzou (což jsem vzhledem ke svému věku do teď nevěděl), mají dostatečné alibi k tomu, aby finále dost uspěchali a nechali ho tak trochu “nedořešené”, bez větší katarze a zadostiučinění. Ale lze si jednoduše domyslet, jak celý ten pád ze sedmi schodů mohl skončit. Eva Podzimková předvedla svůj definitivně nejlepší výkon, bude mi chybět i Baťkův všivý reportér.

plakát

Odpočívej v pokoji - Všichni čekají (2005) (epizoda) 

Právoplatný status jednoho z nejlepších seriálových konců v dějinách, závěrečných cca dvacet minut vás emočně rozebere na ty nejmenší atomy a připomene vám, jaká to byla s Fisherovými jízda a jaká by asi mohla být, kdyby tu s námi běželi navždy. Tohle eso v rukávu jsem od lidí kolem Balla fakt nečekal a o to víc mi to hitlo. Po někdejším loučení se Shameless rozhodně největší citová nálož.

plakát

Odpočívej v pokoji - Nehybný (2005) (epizoda) 

Ten konec je cítit každým coulem a divák je jak na trní, jak ta divná, ale k srdci už silně přirostlá rodinka může skončit.

plakát

Odpočívej v pokoji - Osamělí (2005) (epizoda) 

Seriál potřeboval nejsmutnější životní událost, aby zas dosáhl tak vysokých kvalit. Ona totiž vyždímala ze všech jejich řečnické maximum.

plakát

Odpočívej v pokoji - Píseň našeho života (2005) (epizoda) 

Konec epizody indikuje hodně trýznivé dění v posledních pár epizodách seriálu. Nebýt až do tohoto momentu díl tak trochu rozporupný ve své působivosti, hned hážu 5. hvězdu.

plakát

Odpočívej v pokoji - Ticho (2005) (epizoda) 

Jestli jsem ke konci seriálu na něco fakt zvědavý, tak je to situace u Davida a Keitha doma. Jak to vlastně celé dopadne a zda to skončí happyendem.

plakát

Odpočívej v pokoji - Mír v duši (2005) (epizoda) 

Jsem vlastně dost rád, když epizodní smrt nenavozuje jen náhodný děj, ale propojuje nás s děním už dávno minulým, byť v seriálu už kdysi zmíněným. Očekávané napjaté momenty na sebe nenechávají čekat, ale je cítit, že ne pro všechny je připravený tragikomický konec, viz Rico. Ale nesuďme dne před večerem.

plakát

Odpočívej v pokoji - Dej si broskev (2005) (epizoda) 

Největší lákadlo rodinného dramatu tady představuje nová rodičovská úloha Davida s Keithem, kde bych ale rozhodně končil na té skeptické straně, David svou dobrosrdečností přehlíží trpkou realitu. Ale uvidíme, kam vítr nakonec bude foukat.