Recenze (3 297)

Těla - Věz, že jsi milován (2023) (epizoda)
Epka, co mě vrátila do těch bravurních chvil, co jsem hltal Dark. Bohužel jsme tohle všechno už jednou viděli a lépe. Ale stále nejlepší díl celé minisérie.

Těla - Chyťte si mě (2023) (epizoda)
Na konci epizody už ty silně roztroušené puzzle začínají připomínat přehledný obraz, ale vede k tomu fakt trnitá cesta.

Miliardy - Nový rok (2019) (epizoda)
Nevím, jestli jsem k tomu už během té řádky epizod došel, ale tahle rozhodně patří celá Wendy. Sice to na jednu stranu smrdí tím, že tvůrci už nevědí, jak opepřit její vztah s Chuckem, na druhou stranu i takovýhle fakt může být život.

Miliardy - Americký šampion (2019) (epizoda)
Ani mi nenapadlo, jak mi nakonec bude tahle sebranka chybět. Dlouho jsem si říkal, jestli to vůbec chci dokoukávat, ale stále mají Billions co nabídnout.

Miliardy - Noční boj (2019) (epizoda)
Ty nejintenzivnější momenty Billions nasazují, když používaní dobře známé hudební motivy. Beef Axe s Taylor už snad nemůže víc ostřit.

Miliardy - Nekonečná hra (2019) (epizoda)
Po čase návrat k restu, který mi vzhledem k nabobtnalému počtu epizod, ještě nějaký čas zabere. Ale je se na co koukat, hlavně co poslouchat.

Těla - Celý svět patří tobě (2023) (epizoda)
Už se v tom zase zašmodrchávám tak, že bude třeba hoodně vysvětlování v úplném závěru, abych seriál zcela nezavrhnul.

Těla - Jsme si navzájem duchy (2023) (epizoda)
Na mě ty zvraty zkrátka fungují, nemůžu jít teda cestou přísnější.

Těla - Hodně staré (2023) (epizoda)
Epizoda, kde se nestane příliš zásadních zvratů a nepřiletí tolik zásadních informací. Nelámu ovšem hůl, ještě se to může slušně rozjet.

Těla - Vše má svůj čas (2023) (epizoda)
Trochu jsem se bál nejhůře hodnocené epky napříč seriálem a bohužel se musím svést na vlně nezalíbení, nikoliv pro homolinku, ale zvolnění držení otěží v celkovém vyprávění.