Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 546)

plakát

Simpsonovi - Flandersův žebřík (2018) (epizoda) 

Za ten konec, emotivně parodující mnou nedávno dokoukané Six Feet Under, bych přidal i tu pátou hvězdu, ale schovám si ji pro stoprocentní epizody.

plakát

Simpsonovi - Spasitel zabijákem (1992) (epizoda) 

Nebudu lhát, že mě sem nepřilákala pársekundová parodie na Mechanický pomeranč, i tak jde ale o jednu z mnoha dalších poctivých epizod rané doby nejlepšího televizního animáku.

plakát

Simpsonovi - Líza sázkařem (1992) (epizoda) 

Homer se během jedné jediné série snaží sblížit s Lízou už podruhé, opět naštěstí skrze mnoho vtipných momentů (Homerova masáž na nohy, dárek pro Bárta…). Místo toho, aby se jelo na dřeň do těch smutných momentů, za kterými jsem k Simpsonům nikdy nechodil.

plakát

Simpsonovi - Cena lásky (1991) (epizoda) 

Viděné nesčetněkrát, ovšem doposud neohodnocené. Jedna z několika Homerových snah přemoci svou blbost na úkor otcovského pouta se svou starší dcerkou. A k tomu samozřejmě mnoho úsměvných situací, které byste v novějších dílech ani nemohli očekávat.

plakát

Neuvěřitelná - Epizoda 8 (2019) (epizoda) 

Trpké zadostiučinění pro všechny zúčastněné. Na to, jak mě Kaitlyn Dever zpočátku mátka a až nebavila, tady jsem jí nejen věřil každou grimasu, ale vzbudila ve mně i slušnou lítost. Nejde o nejlepší minisérii z nabobtnalého šuplíku Netflixu, ale koncem může konkurovat mnoha jiným, dost profláklejším.

plakát

Neuvěřitelná - Epizoda 7 (2019) (epizoda) 

V předvečer všeho konce se tvůrci vzchopili a dokázali vtáhnou zpátky do děje i mě, generickými detektivkami už dost otrlého diváka, co prostě žádá nějaký ten bonus navíc. A jelikož se tady v posledních desítkách minut nenahání onen úhlavní pachatel po půlce USA, ale jde se na všecko o dost jinak, jsem spokojen.

plakát

Starosta Kingstownu - Levota (2023) (epizoda) 

Pořád jde o nekompromisní nadstandard a nechápu všudepřítomný hejt na rapidní úpadek oproti první sezóně. Jako kdyby diváci očekávali, že v každém díle budou padat hlavy a tím si seriál zaslouží status nervydrásajících momentů.

plakát

Starosta Kingstownu - Ničivá schránka (2023) (epizoda) 

Starosta nikterak neupadá na své působivosti, spíše mu škodí krácená stopáž, kvůli které se toho během jedné epizody nestihne moc odvyprávět.

plakát

Neuvěřitelná - Epizoda 6 (2019) (epizoda) 

Nechci lámat hůl, třeba se v posledních dvou epkách ještě seriál ukáže ve své plné parádě, zatím musím ale jít vlažnější cestou, protože Mariin soud klouže po povrchu a Toni Colette a Merritt Wever ve mně příliš sympatií nevzbuzují.

plakát

Neuvěřitelná - Epizoda 5 (2019) (epizoda) 

Trochu mě začíná minisérie ztrácet, ani hlavní vyšetřování, ani Mariiny trable nedokáží udržet mou pozornost tak, jak bych si přál.