Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Krimi

Deníček (22)

Oteplení

Na slovensku se ,,otepľieva,, a to nejen proto že přichází jaro.

Oteplení

You Tube

Ten you tube překladač vám je supr věc. Dovedu si představit že nějakému důchodci nebo jinak labilnímu člověku dovede způsobit i infarkt.

You Tube

Moje sousedka Lidka versus česká televize

Dovolím si vám tady představit moji sousedku Lídku.

Peripetie a strasti dnešních žen.

Vémolová stará na procházce colorized,

Peripetie a strasti dnešních žen.

Já versus algoritmy.

Nevím proč se mi na fejsbúku tohle ukazuje.  Ale byl jsem uveden v šok a instinktivně jsem se chytil za prdel. 

Já versus algoritmy.

Eine kokoten große a zweine kokoten kleine

Inu jak se říká i  v Archimedově zákonu :

Kokot který je v klidu ponořen a topící se v pocitu vlastní moci a důležitosti, je nadlehčován silou debility jeho voličů kteří ho dostali do funkce, jejichž debilita je rovnající se kokotovi kterého volili, jejž se topí v pocitu vlastní důležitosti.

Ale odhlédnout od těchto definicí důležité přátele je, že oba pánové nakupují z radostí, páč z nákupů je třeba mít radost.

Eine kokoten große a zweine kokoten kleine

Kromě sexu mne nic nenapadá.

Tož pokud myslej sex tak mají pravdu

Kromě sexu mne nic nenapadá.

Trocha romantiky

Pokud již zvažujete migraci a útěk ž české republiky tak krásný romantický mladý manželský páreček jako vystřižený z Netflixu vám zodpoví vše co chcete vědět třeba o bydlení v kostarice.

Jarní kratochvíle.

Ano drazí přátelé opět zase jednou nějakej pičus lidí neznalej pozval Petráčka do diskuze. Petráček opět vsadil na osvědčenej ,,misleading hat,, a oufit připomínající random obnažujícího se úchyla v dlouhém kabátě z Pražského Vrchlického sadů. Tomáš by měl přesto organizátorovi diskuse poděkovat za výběr hostů páč díky té kundě blbé Viktorce tam nebyl za ten největší human garbage. Je škoda že Petráček nesundal misleading hat z hlavy, páč by nasledovala scéna jako z konce filmu Den poté kdy hlavní hrdina který přežil atomový výbuch sundal kšiltovku z hlavy. Ale ok video jsem sice dokázal sledovat pouze s vypnutým zvukem pričemž mé sledování spočívalo v tom že video bylo pozastaveno v čase 4:21 a já jsem si hrál z čurákem, nicméně tož přesto jsem se po dlouhé době opět dobře nasmál.

Vysvětlení

Né nebyl jsem to já. Tudiž zádné obavy přátelé, čsfd teď zanedbávám páč jsem lenivá piča a po zimní únavě mne chytila jarní únava.

Vysvětlení

Dáreček od FB

Tohle mne fakt potěšilo, mám rád dárečky. 

Dáreček od FB

Tož dorazil k nám nový pán prstenů.

Ano opět nejsem překvapen.

Tož dorazil k nám nový pán prstenů.

Horvi k pandemické situaci.

Konečně někdo kdo podrobně vysvětlil současnou pandemickou situaci. A já ač jsem se skoro pochcal smíchy musím říct že Horvi má rozhodně do budoucna potenciál i v politice.

Fašismus jenom vzkvétá.

Ano můj deníčku, lidem i nadále mrdá v palici a kdyby se toho dožil nebožtík Chesus také by si zkusil své.

Fašismus jenom vzkvétá.

Sraz kokotů

Můj deníčku. Tož jsem se tak nenadále ocitl na srazu BMW v Jedovnicích a po tem co jsem tam uviděl musím smutně konstatovat že kdyby mohl mít každý pouze tak hezké auto jak je sám hezký, tak by tahle komunita mohla chodit pouze na sraz trabantů, žiguláků a zemědělské techniky. Když už se na srazu BMW člověk cítí jak na srazu čsfd je to bída, a musel jsem se hluboce zamyslet nad tím jak moc je škodlivé a nebezpečné když autisté a postižení lidé obdrží řidičský průkaz i na něco jiného než hustě vytuněný invalidní vozík s karbonovými koly. (Edit: Né na té fotce nejsem já, ale kamarád Arnošt přezdívaný ,,Vin Nafta,, nejznámější (držitel?) vozu BMW z Opletalové ulice v Praze.

Sraz kokotů

A je tady léto

Ano můj deníčku i nadále všem zdarně mrdá na kebuli, a čím dál intenzivněji.

A je tady léto

Internetová válka

Ačkoli kina zejí prázdnotou jako moje peněženka a v televizi je také velká piča, je vskutku velikým štestím že kromě koronaviru si také svět internetu žije svým vlastním životem. Kupříkladu dva proslulí latentní myslitelé si vyhlásili válku a já u toho nesměl chybět se svým postřehem.

Internetová válka

Krácení času v permanentním nouzovém stavu.

Můj deníčku. vzhledem k faktu že několika kokotům se zalíbilo donekonečna prodlužovat všemožné vynímečné a nouzové stavy, krátím si vyjímečně čas i různýma legálníma relaxačníma činnostma, jako třeba sledování videí na You Tube. Inu vskutku nepřejde den abych tam nenašel nějaký skvost. Třeba včera to bylo tohle..ani nevím jak ten mysteriózní pořad pojmenovat ..nicméně rozepsal jsem se tam i v komentářích a podělil o mé paranormální zkušenosti.

Krácení času v permanentním nouzovém stavu.

Diskotéka na Slovensku

Ano navzdory covidové apokalypse diskotéky na Slovensku prozatím fungují,dokonce jsem si dovolil odfotit z dálky účastníky diskotéky v Horných Kokotovciach nedaleko vesnice Jebnuté nad Dunajom.

Diskotéka na Slovensku

Coming out to the kino.

Tahle baladycká dvojice na inkriminovaném videu by se dala zhrnout dvěma slovy buřt a kuřbuřt. A že tyto dva individua jedou dobrovolně ve svém volném čase do kina na pičovinu a zrůdnost na kterou by nešel ani muj 5ti letý synovec s downowym syndromem ani kdybych ho ožral a sfetoval, inu ano také to mluví za vše.