Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (433)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Příjemná romantická komedie s dobrým námětem. Jako vždy roztomilá Witherspoon, film určitě nezklame a místy donutí člověka i k zamyšlení...

plakát

Ali, Le (2008) (TV film) 

Výborný životopisný film, který mapuje životní osudy vojáka, který utrpěl těžké zranění na mírové misi v Somálsku v roce 1993. Romanticko - psychologické drama s válečnou zápletkou. První část filmu nás zavede do Somálska, kde vojáci procitají a zažívají peklo války, další část filmu se zaobírá léčbou a psychologickou sondou do života zraněného, rodiny a přítelkyně. Film, který neprovází nějaká reklama, ale je to další důkaz toho, že slovenské televize ve své nabídce dávají mnohdy kvalitnější filmy než české TV.

plakát

Americký zločin (2007) 

Silný zážitek a otřesné drama dle skutečnosti. Ve své podstatě nadčasový film, protože podobná zvěrstva se děly, dějí a dít bohužel i budou. A hlavně, pokud budeme slepí my všichni okolo. Nemám co dodat, snad jen to, že jsem neudělal dobře, že jsem na to koukal před spaním. A jak vidno, tak všude kolem jsou podobný zvířata naprosto jinak souzení, mnohem větší tresty, i pro agresivní děti, ještě neplnoleté, které zmenšený trest dostanou později. V tomhle by se naše úžasné soudnictví mělo učit. Film 100%, tedy 5 hvězd u mě.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Rozporuplný film, pro mě i rozporuplné hodnocení. Dalo se ze zajímavého námětu jistě vytáhnout více...Průměr.

plakát

Angelika (2013) 

Njn, původní díly skvělé romanticko-dobrodružné série se napodobit jen tak nedají. A nová Angelika (byť také hezká Francouzka) téměř o 40 let mladší než hrabě ? 🙈

plakát

Annabelle (2014) 

Pravý duchařský horor by měl trochu postrašit, trochu polekat, trochu donutit k zamyšlení. Annabelle toho moc nenabídla, mírné zlepšení v poslední půlhodině, jinak dost slabota. Jedna hvězda navíc za celkem atraktivní Britku v hlavní roli se stejnomenným křestním jménem.

plakát

Arn (2007) 

Pěkné historicko-válečné romantické drama evropské produkce, na které se kromě Švédů podílelo dalších 6 zemí. Viděna dvd verze v trvání cca 2 hod. U nejdražšího švédského filmu všech dob bych čekal možná výpravnější pojetí a válečné scény, nicméně není tomuto filmu moc co vytknout. Chybělo mi tam ukázat, jak dopadla sestra hlavní hrdinky, která ji lživě udala...

plakát

Ať žijí rytíři! (2009) 

Trochu promrhaná šance, jak natočit rodinnou dobrodružnou komedii . Pavel Kříž coby zloduch vypadal směšně, příběh je vhodný tak pro předškolní děti a maximálně do 8 let, přitom bojové scény nevypadaly tak zle, ale pak to přebijí naivní scény, jak několik dětí zlikvidují ozbrojenou armádu. 2 hvězdy za prostředí, kostýmy a Terezu Voříškovou, a to, že děti se jakž takž bavily, i když ani ony ne moc extra.

plakát

Austrálie (2008) 

Velice zajímavý velkofilm, zajímavá scenérie, jako vždy velmi dobrá Nicole. 4,5 hvězdy.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) odpad!

Otřesný film a otřesná nuda. Další důkaz o tom, že se nikdy nemá cenu spoléhat na nějaká % na csfd. Každý má rád něco jiného, ale tady takto vysoké hodnocení nechápu. Trapnost nade vše, kdy jsme se nudili celá rodina včetně dětí, a to je asi to nejkomplexnější hodnocení. Ani jsme to nedokoukali, ztracená hodina života.