Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (130)

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Hodně velká jízda! Během filmu jsem si říkal, že s dějem dost chvátají, a na konci jsem si říkal, že se divím, že to tam vůbec nacpali. A Legolas nezklamal a opět si dával dobrý parády!

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Indonezský expendables s rozdílem toho, že tady se s tim nemazlej a moc jich neprezije. Naloz skoro od zacatku do konce, kde sem se chvilema chytak za hlavou, ze uz snad neni mozny, co vsechno si asiati nalozej. Dobry finish komba, solidni zaporak, co toho moc nenamluvi, zato je dost uchylnej a nekoncici akce. Bomba za par korun pronajmu 2 patek v panelaku...

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Fuck yeah! Bombastický film plný dědků, co nakopávaj prdele a dávaj jednu hlášku za druhou. Potěšilo mě, že si nebojí pomocí těch hlášek udělat srandu z předchozích filmů a z toho, co koluje na internetu. Efekty podobně jako v jedničce slabý, ale o ně přeci nejde. Jde o akci a tý se dočkáte od asi 3. minuty. PS: Předpremiéra neměla chybu, pivko, tanec u tyče na úvod. :-)

plakát

Avengers (2012) 

Hulk smash that ass! Solidni letní podívaná která mi ani nepřišla bez děje, jak tu někdo píse. Jen musíte akceptovat, ze je to dej z komixu, kde se váš zubař muže proměnit v zeleny besnici monstrum, kdyz odmitnete zaplatit 30 korun...

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Vše, co se mi na jedničce líbilo, tak dvojka ještě umocnila. Skvěle jsem se bavil, občas i dobře zasmál a vychutnával jsem si precizní provedení a supr dobovou hudbu. Asi to pro někoho může být moc složité, překombinované, ale pro mne je to chytré a to mne baví... Rozhodně jeden z nejlepších zážitký za poslední dobu... (a scéna v lese se provedením skoro blížila k dokonalosti)

plakát

Ocelová pěst (2011) 

kašlat na všechno... dlouho jsem se nebavil a nebyl napjatý jako u tohoto filmu, kde bych to skoro ani nečekal.. po delší okurkové sezóně parádní věc pro celou rodinu. supr efekty, reklamy na hp, bing, sprint a dalsi úplně všude, ale to je šumák :-) kam se hrabe rocky..

plakát

Zdrojový kód (2011) 

No já prostě musím za pět. Již nějakou dobu jsem neviděl podobný film, ačkoliv tento žánr patří k mým nejoblíbenějším. Trochu jsem zavrzpomínal na Memento nebo Deja Vú, neboli filmy, kdy až dokonce jste zmatení a nakonec se to buď rozlouskne a nebo ne a pak je jen na Vás, jak si film vyložíte.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Doopravdy First Class! Nečekal bych, že uvidím X-Meny takto zručně natočené.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

No, já nemůžu jinak. Prostě a jednoduše takovejhle akčňák sem dlouho potřeboval. Herci hrajou jak uměj, zázraky od nich snad ani nikdo nečekal, negr hláškuje a Rock má asi problémy s nadměrným pocením. Hezký holky jsou klasikou a rychlý auta taky. Ne tak adrenalin, kterého je v celém filmu dostatek, dobrý střih, svižná akce. Prostě parádní akčňák, co stojí za shlédnutí v kině!

plakát

Iron Man (2008) 

prostě jedna z mých nejoblíbenějších komiksových postav :-)