Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (722)

plakát

Hranice lásky (2022) 

Sexuální experiment, který nevyšel podle představ.

plakát

Spolu (2022) 

Vůbec jsem nepochopil chování Kozuba v tomto filmu. Jeho chování je naprosto nesmyslné a spíše jen komediantské. To jako fakt se stačí podívat na Rain mana a okoukat bití do hlavy? Na jednu stranu působí jako fakt nemocný a na druhou stranu rozdává moudra svojí matce a ségře. Za mě jeho výkon nepředstavuje nemocného člověka, ale dělá pouze ze sebe idiota!!! Jediné, čemu jsem věřil byl obličej Žílkové... už dááávno není mladá a její věk se ní podepsal.

plakát

Dárek do cely č.7 (2013) 

Tak konečně to přišlo... Poprvé mohu konstatovat, že tento original je mnooohem horší a příběhově nudný oproti Turecké kopii. Tady prostě nic nesedí. Nepřipadalo mi to ani moc romantické. K tomu pořád jen hysterické výjevy korejců a místi i nesmyslný děj.

plakát

Mandragora (1997) 

To jako vážně, že toto je český film ještě z konce 90-tých let??? Neuvěřitelně otevřený pohled na chlapeckou prostituci, pornografii a nakonec zakončení drogami.

plakát

Benedetta (2021) 

Pořad lepší, než kdyby si měli církevní hodnostáři svou touhu ukájet na nezletilých...

plakát

Bestie (2022) 

Jak může někdo natočit tak nesmyslný film? Naprosto nelogické chování obou dětí i Elby. A vrcholem všeho je závěrečný boj se lvem. Lev vybije celou vesnici, pytláky a nakonec předvede v závěrečnem souboji takové divadlo???