Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (43)

plakát

Je m'appelle Bernadette (2011) 

Za mě je tento snímek docela vyjímečný, je v něm řekl bych zajímavý odkaz...a naděj..a to píšu jako člověk, který ví co za špínu je katolická církev a její Ježís Kristus v čele s jeho zpovědníkem papežem.

plakát

Ranhojič (2013) 

Pro me velmi prekvapujici film...shlednuto nahodou na youtube...tema take dobre i ztvarneni i zpracovani a herecke vykony...osvezujici ...a zaroven  ukazuje ze v dane historicke dobe byla evropa vymyta klerem a idiocii v cemz pokracuje i v soucasnosti :-)

plakát

Nahota na prodej (1993) 

Film a tema a ztvarneni uz nikdo dalsich 40 let nenatoci ...K tomu dodavam pouze kupredu slusni korektni komsomolci :D

plakát

Hanele (1999) 

Krásný snímek s kvalitní předlohou a krásná herečka v hlavní roli, díky za to.

plakát

Nuda v Brně (2003) 

Dnes jsem opět viděl téměř po 20 letech. naprosto geniální lidský snímek to je ještě doba kdy občani ČR byli občany státu ČR a ne prostitutkami státu ČR.

plakát

CoMyJenVíme!? (2004) odpad!

Toto je odpad plny radoby odbornych cirkevnich vedeckych  kecu uplne ale opravdu uplne ...o h...nemluve o zcela zoufalych hereckych vykonech...

plakát

Konec velké epochy (1965) (TV film) 

Naprosto uzasny snimek..opravdu vyborne udelane drama...za potreby minimalnich prostredku...kazdy clovek v tomzo state by to mel shlednout a dat si par veci do spouvislosti...

plakát

Bez doteku (2013) 

Ten film je velmi zvlastne natoceny, ale je to dobre, sice tam trosku hapruje dramaturgie, ale co se tyce rezie tak bych rekl dobre, jsem z toho docela prijemne prekvapeny.

plakát

Bolest a sláva (2019) 

Dle mého názoru je to krásný film plný barev a emoci. Typický Almodóvar..

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Spatne herecke vykony , stupidni scenar...nulova dramaturgie...welcome to america...radsi se kouknete na tak jde cas...vetsi emocni naboj :-)