Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (641)

plakát

Absolvent (1967) 

Dustin Hoffman si opravu užíval mladých let plnými doušky. Od rodiču nafasoval pěkný cabriolet a proč nezkusit sexuální experiment s ženou starší, zkušenější a ještě k tomu budoucí tchýni. Ještě musím vyzdvihnout prsatý tanec striptérky a moc dobrý vkus na prostředí pro první rande s budoucí nevěstou :) . Ta je sice krásná, ale ten její vřískavý ječák byl na zabití.

plakát

Aféra Concorde (1979) 

Pominu kvalitu v které jsem to viděl (nahrané na VHS z německé televize, následně postsynchronizovaně dodabované do češtiny a finálně vypáleno na DVD). Poprvé jsem tenhle film viděl v době, když imaginární film Harpuna nastavoval zrcadlo buržoazní společnosti. Ale i tak musím, říct, že obrazová kvalita je poměrně zdařilá, ale o tu v tomto filmu ani tak nešlo. Ani o efekty z dnešního pohledu branné s úsměvem. Hlavní podstatou je děj, který neztrácí na kvalitě ani proudem času.

plakát

Aféra s náhrdelníkem (2001) 

Perfektní dobová výprava, skvělá hudba a velmi dobré herecké výkony. Hilary Swank je opravdu krasavice inteligentní.

plakát

Afričan (1983) 

Krásný film o Africe plný dobrodružství, romantiky a pytláctví. Takové filmy se už dnes moc netočí a to je škoda.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Špičkově servírovaná porce humoru po anglicku.

plakát

Akta X - Film (1998) 

Pravda je někde tam venku. Mullder to ví a taky jí objeví. Solidně natočený film, pokračující tam kde seriál skončil. nicméně nečekejte jiný než obligátní konec natolik typický pro akta X.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Trošku netypické až kriminalistické podání X files. Nečekejte žádný zelený mužíčky. Film to není špatný, ale na X files mi to moc nesedí. Snad bych dal i o hvězdičku víc nebýt pár drobných chyb a happy endu Muldera se Scullyovou.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Kdyby to bylo tak na 2 hodiny bylo by to nejspíš lepší. Film je moc roztahaný a divák utahaný. Celkově za to průměrný historický film. Docela mě Stone zklamal.

plakát

Alienator (1990) 

Tak tohle je opravdu důstojný nástupce sci-fi žanru dle vzoru Robot Monster. Nevím co bylo příšernější jestli děj a logika postav či nervy drásající tragická hudba. Tohle je fakt výpach. Ale jako humorné to nebylo špatné. Hlavně uprchlý vězeň budil spíš soucit než obavy a úhlavní zabiják byl strašidelný asi jako Jarde z Brtnice na ředitelské sesli. Patrně z takovýchto kvalitek čerpá Uwe Boll. Pro milovníky sci-fi musím dodat, že to s Alienem nemá ani zrnko (naštěstí) společného.

plakát

Aljona (2009) (TV film) 

Trošku smutné drama vyprávějíc o životech prostých ukrajinců co chtějí pouze to na co má v civilizovaných zemích nárok každý.