Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (2)

Desperate Romantics

Desperate Romantics (2009) (seriál)

Původní seriál televize BBC pojednávající o skupině umělců, kritiků a jejich múz v Británii 19. století. The Pre-Raphaelite Brotherhood; bratrstvo, které tvoří malíři William Holman Hunt, John Everett Millais, Dante Gabriel Rossetti a kritik Frederic George Stephens, je ve filmu představeno jako mladá, nekonvenční a velice nadaná skupina, která nemá strach z ničeho.
Každý ze šesti dílů seriálu se zabývá vznikem jednoho z jejich nejzajímavějších a nejznámějších děl a dobrodružství s tím spjatých. Větší pozornost je možná zaměřena na jejich osobní život, což ovšem seriálu naopak přidá. Problémy s láskou, sexem, penězi a rodinou jsou nadčasové, velice důležitou roli v seriálu hrají ženy. Lizzie Siddal (ztvárněná Amy Manson) je za svůj výkon veřejností velice ceněna.

Janis a John

Janis a John (2003)

Jakýmsi hlavním hrdinou tohoto zvláštního snímku je agent pojišťovací firmy, který žije velice stereotypním způsobem života. Má manželku a syna, ovšem rodinné soužití není nijak šťastné. Každý dělá to, co má a v podstatě spolu téměř nekomunikují.
Vše se změní v okamžiku, kdy Pablo udělá malý pojišťovací podvod a potřebuje co nejrychleji sehnat 500 000 franků. Zrovna v tu dobu se od své matky dozví, že jeho bratranec, kterého od dětství neviděl, zdědil milion franků.
Když za ním Pablo zajde, zjistí, že bratranec vlastní obchod s názvem ,,U Janis a Johna", kde prodává LP, trička a další spousty předmětů zaměřené pouze na tyto dva zpěváky. Pablo dostane šílený nápad: vlastní ženu přemluví předstírat Janis Joplin a najme si herce, který bude hrát Johna Lennona.

Reklama