Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (856)

plakát

Přitažlivost zla (2023) 

Ale tak na Kanadu celkem dobrý, i když jako pořád jsem čekala co z toho vyleze a kdy to napětí bude a jako nějaká pointa (i když jsem jí trochu čekala) se z toho vyloupla a napětí se tedy nedostavilo žádné.

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Hm, zdá se mi to nebo se tady tak trochu Tedymu fandilo? Za mě nic moc zpracování příběhu jednoho z nejznámějších sériových vrahů. Na druhou stranu bylo fajn vidět, jak takové odhalení zatočí i s člověkem, který je partnerem psychopata.

plakát

Zóna zájmu (2023) 

Válečný film pro slabé nátury. Tady se fakt bát nemusíte, že byste viděli lidské utrpení. Autoři to natočili velmi decentně s citem a na mě až moc artově. Osvětimské pozadí si člověk jen domýšlí, což vytváří dost hustou atmosféru. V průběhu filmu se vlastně koupeme v přepychu a pohodlí a veškerá zvěrstva se odehrávají za vysokou zdí, za níž nevidíme. Celé to stojí na vnímavosti a vcítění se diváka, za což klobouk dolů a já si to moc užila. Ještě, že mě ty tři hluché úvodní minuty nepřemluvily, abych to vypnula...

plakát

Morová rána - Série 1 (2018) (série) 

Nějak jsem se nemohla do seriálu "dostat". Čekala jsem, že se děj bude točit především okolo boje s morem a místo toho jsem dostala kriminálku, kde jen tak mimochodem město zamořuje mor. Na další sérii koukat nebudu.

plakát

Na hranicích (2023) 

Po každém kanadském filmu si říkám a nikdy víc a pokaždé do toho jdu zas a znova. A znovu je to ... už nikdy víc. Achjo, ztracená hodina a půl času. Pořád jsem čekala co z toho vyleze, jestli náhodou... No a ani náhodou :))) Bylo to něco na pomezí mezi snahou o umění, psychodramatem a duchařinou. A nepovedl se ani jeden ten záměr.

plakát

Vraždy modelek Playboye (2023) (seriál) 

Svět plný zlatého pozlátka má i svoji odvrácenou stranu. Každý rozumně uvažující člověk to asi tak nějak tuší. Alkohol, drogy a moc, na průšvih je zaděláno. Smutný dokument, ale důležitý.

plakát

Pohotovost - Série 4 (1997) (série) 

Líbí se mi Carterovo rozhodnutí o specializaci, doufám, že to zase nezmění :))

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Excelentní seriál. Užila jsem si naprosto fantastické herecké výkony, díky za skvěle odvedenou práci!

plakát

Žena nad propastí (2020) (TV film) 

Tak od čtvrtiny filmu jsem už věděla, kam se to ubírá. Nemůžu si pomoct, ale ty kanadské filmy jsou tak průhledné a herci hrají na sílu, až afektovaně.