Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (4)

Pjos Barbos i neobyčnyj kross

Pjos Barbos i neobyčnyj kross (1961)

Jak se může poklidná výprava na lov ryb zvrhnout v krkolomnou honičku o záchranu života? Pes Barbos vám to předvede.

Samogonščiki

Samogonščiki (1961)

Pestrobarevná groteska o nelegální partě tří paličů kořalky ve skryté chatě v zimních ruských lesích, spoustě lahví a jednom vychytralém psíkovi.

Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki

Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki (2001)

Mladá reportérka Yuri natáčí pro kabelovou televizi pochybný dokumentární snímek o tajemných a nadpřirozených událostech. Náhoda tomu chtěla, že se ocitla v oblasti, kde se začne probouzet legendární Godzilla s ještě legendárnější chutí ničit. Díky mladé reportérce a jejím přátelům můžete sledovat nelítostný boj mezi Godzillou na své cestě zdevastovat Tokio a strážními monstry (Baragona, Mothry a King Gidora), která stojí na straně lidí.

Cesta vesmírem

Cesta vesmírem (1974)

Je to již dvacet sedm let, kdy byla ze Země vyslána kosmická loď Zarja s posádkou složenou z mladých čtrnáctiletých kosmonautů. Vědci spočítali, že takovou dobu bude trvat cesta ke hvězdě Alfa v souhvězdí Kasiopea a ke hvězdě dorazí dospělí lidé. Einsteinův paradox však udělal všem čáru přes rozpočet a posádka zestárla pouze o jeden rok. Jak si budou mladí kosmonauti vést při průzkumu tajemné planety obývané záhadnými roboty a kam se poděli jejich humanoidní stvořitelé?

Reklama