Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (208)

plakát

Tristram Shandy (2005) 

V tomhle snímku mě velice potěšila účast Dylana Morana. 6/10

plakát

Repas de bébé (1895) 

Zhruba minutový záběr rodiny a krmení jejich malého dítěte (pravděpodobně samotného Lumiéra).

plakát

Opičí král (1986) (seriál) 

Tuhle ujetost jsem jako malej capart žral. Teď nedávno jsem si opatřil první díl a musím uznat, že už mě to tolik nebavilo. Ale zvláštní je, že ujetější mi to přijde ještě víc než dřív.

plakát

Poslední skotský král (2006) 

Drsné drama čerpající z nedávné historie ugandského státu. Whitaker je charismatický (ostatně jako vždy) a McAvoyovi jeho hraní věříte. Jen zajímavost: některé okamžiky ve filmu byly oproti historickým faktům poněkud zmírněny; to snad aby divák nedostal psotník. Například scéna, ve které Amin nechá zavraždit svoji ženu za její nevěru tak, že jí nechá odřezat končetiny, není tak úplně pravdivá: končetiny byly odřezány, ale pak byly přišity nazpátek - ovšem záměrně na nesprávná místa. A Amin byl ke všemu ještě takovej dobytek, že zavolal svoje děti, aby se na to přišly podívat.

plakát

Apocalypto (2006) 

Celý film (jehož začátek je vskutku impozantní) by se dal shrnout do jedné věty: někdo furt někam běhá. Nuda.

plakát

Garfield ve filmu (2004) 

S komixem má tenhle film společný akorát tak název.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Ó Bože - tohle je fakt volovina. Při návštěvě pana Beana v Americe jsem se celkem bavil, páč to mělo děj a gagy nebyly vůbec špatné. Tohle je jen plytké a bez nápadu. Ještě, že se dá koukat alespoň na Emmu de Caunes. Tak snad už se pan Bean do dalšího filmového dobrodružství opravdu nepustí - protože se obávám, že by to bylo ještě horší.