Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (38)

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Nechybí tomu vůbec nic.

plakát

Český mír (2010) 

Klusák s Remundou se inspirovali metodami Michaela Moora, za což mu bude drtivá většina z vás tleskat. Já ne. 50%

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

To co film sráží do kolen, není poselství, s kterým se nedá než souhlasit, ale místy až neodpustitelně křečovité dialogy a herecké výkony (především Milana Mikulčíka), které nezachrání ani skvělých pět minut Ladislava Chudíka. 50% Zajímavé komentáře: EdaS

plakát

Bathory (2008) 

Uměle a dosti zmatečně splácaný epos s hrstkou dobrých hereckých výkonů (Karel Roden, Anna Friel) a spoustou zbytečných epizodních rolí (Vondráčková). Z ostrovtipu dvojice mnichů (Mádl, Polívka) a jejich schopnosti být ve správný čas na správném místě mě v průběhu filmu polévala pravidelná dávka trapnosti. Rád bych věděl, kam se podělo těch 300 miliónů ... davové scény by realističtěji natočil snad i Zdeněk Troška. Obskurnější pomník si Jakubisko postavit nemohl.

plakát

Kytara (2008) 

Jedno sentimentální klišé za druhým ... vzhledem k přednostem postavy Saffron Burrows jsem uvažoval o třech hvězdíčkách ... to by mě ale nesměl tak necitelně dorazit sladkobolný happy end.

plakát

Dvanáct (2007) 

Nevím, nakolik je tento remake odrazem skutečného Ruska, protože ho zkrátka z osobní zkušenosti neznám. Film na mě každopádně působil upřímně (pominu-li lacině patetickou scénu s ptáčkem ke konci filmu).

plakát

Občan Havel (2007) 

I když Havla zrovna v lásce nemám, musím uznat, že jde o zcela unikátní dokument. Málokterý politik by si nechal pustit filmaře takhle k tělu ... Za to Havla obdivuji. Co bylo ovšem nehorázně trapné, byl ten sugestivní dovětek na konci filmu ...

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Nevím, jestli se mě Hřebejk snažil dojmout, každopádně se mu to nepovedlo. Jedinými pozitivy jsou krásné scenérie toskánských vinic a fantastický výkon Jiřího Schmitzera.