Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (7)

Playing for Change: Peace Through Music

Playing for Change: Peace Through Music (2008)

Pouliční hudebníci z celého světa se v tomto dokumentu snaží prostřednictvím hudby lidem sdělit, že žít se dá i v pokoji, míru a klidu. Tento projekt podpořilo mnoho známých hudebníků, mimo jiné i Bruce Springsteen či Bono ze skupiny U2. Hudebníci v dokumentu prezentují svůj vztah k hudbě, používají k tomu jak slavné hity, tak i svou vlastní tvorbu.

Android 207

Android 207 (2006)

Android 207 se ocitne uprostřed labyrintu z bílých zdí a snaží se dostat k východu přes mnoho smrtelných nástrah.

Angst

Angst (2005)

Malého Andrého celý život pronásleduje jeho největší nepřítel - Vítr. Všechny velké trampoty mu způsobuje právě on.

Biohazard 4D: Executer

Biohazard 4D: Executer (2000)

Jednotka elitních vojáků je vyslána do Racoon City za účelem najít data tajného výzkumu pro společnost Umbrella. Mysleli si, že to bude lehký úkol, ale co když kromě výzkumu najdou i něco, s čím nepočítali?

Son of Bambi Meets Godzilla

Son of Bambi Meets Godzilla (1999)

Bambi se klidně pase na mýtince uprostřed lesa. Zálusk si na něj udělá obří tlapa Godzilly. Jak se Bambi asi s tímto obrem vypořádá?
Přepracování krátkometrážního filmu z roku 1969 Bambi Meets Godzilla. ,,Syn" se může pyšnit počítačovým zpracováním a hlavně modernější verzí příběhu.

Evil Demon Golfball from Hell!!!

Evil Demon Golfball from Hell!!! (1996)

Jednoho teplého letního večera zloděj zastřelí pána domu. Nebožtík však při smrti svírá ve své ruce golfový míček. Ten oživne a pronásleduje vraha. Vrah postupně zjišťuje, že míček je nezastavitelný…

Where God Left His Shoes

Where God Left His Shoes (2007)

,,Naděje je ten největší dar ze všech".
Když je rodina Franka (John Leguizamo) vyhozena z jejich bytu v New Yorku, musí Frank spolu se svou ženou a dvěma dětmi začít žít jako bezdomovci. Aby se znovu mohli vrátit do svého klidného života v bytě, zatímco všude vrcholí přípravy na Vánoce, je Frank spolu se svým nevlastním desetiletým synem nucen toulat se chladnými ulicemi New Yorku a hledat práci.
Příběh o bezmoci a utrpení, ale také o naději a lásce uprostřed chladného, sněhem zavátého New Yorku.

Reklama