Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (43)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Udûn (2022) (epizoda) 

Tak tady já to useknu. Upřímně už tomu nechci věnovat ani vteřinu svého času. Tenhle seriál je prostě strašný. Poslední tři epizody jsem se do toho musel vyloženě nutit. Budget je jediný co na seriálu vyniká díky krásnému vizuálu zbytek je prostě strašný. Myslel jsem si, že dokoukám alespoň první sérii, ale já už fakt nemohu.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

No sakra tohle se povedlo!!! Už si ani nepamatuji kdy jsem naposledy viděl tak dobrý psychologický horor, který od začátku do konce mi nedělá dobře. Musím ocenit postavy, tak dobře napsané postavy už jsem dlouho neviděl a ještě k tomu v hororu. Kéž by všechny horory byly alespoň z poloviny tak dobré jako tenhle masterpiece.

plakát

Dark - Season 3 (2020) (série) 

Vlastně jsem dost zklamán. Neberte mě spatně pořád se jedná o šíleně nadprůměrný seriál, ale to co jsem na prvních dvou sériích miloval tak zde moc nezbylo. Má to pořád dobré momenty, ale jejich málo. Stojím si zatím, že se mi nelíbí zasazení nových světů. Tady nemluvím o tom, že je to příliš komplikované, ano je, ale to není největší problém. Zatímco v prvních dvou sériích si "stačilo" hlídat rok, zde musíte i dokonce svět a zrovna moc nepomáhá, když vám vyskočí rok na obrazovce a to ani nemluvím o odlišném vzhledu již známých postav, které je stejně k ničemu, jelikož zde můžou být tři "kopie" Marthy ve stejném věku. Jedna u Jonase, druhá u Evy a třetí u Adama. A ještě musíte odlišit jestli je cestovatel nebo ne. Ty "paralelní" světy se mi sem zkrátka nehodí a úplně to zkazilo atmosféru celého seriálu. Nerozumím tomu proč by to tvůrci dělali. Místo nějakých pitomých světů se mohli zaměřit na apokalypsu a bylo by to velice uspokojivé finále ach jo. Stále ten seriál miluju, ale tohle jim jen tak neodpustím a vždy už jen první dvě série a pak to utnu.

plakát

Věc (1982) 

Tak věc mi připadá jako vetřelec. S jediným rozdílem, že vetřelec se odehrává ve vesmíru a věc na Zemi. Věc, ale na mě zapůsobila mnohem víc. Postavy mi zde přijdou, že se až na výjimky (Windows) chovají jako lidi, což by se mělo brát jako samozřejmost, ale v tomhle žánru tomu tak opravdu není. Boží je pak scéna s testy, to je něco v čem má věc navrch. Vetřelec dle mě nemá až tak dobře zapamatovatelné momenty, které bych si i rok po zhlédnutí pamatoval, až na samotného černého vydřiducha.

plakát

Rod Draka - The Queen Who Ever Was (2024) (epizoda) 

Tak máme tu konec. A já jsem namlsanej na další sérii. Sice jsem očekával, že to ukončí útokem na Královo přístaviště, ale nevadí aspoň se máme na co těšit v třetí řadě. Zasazení triarchie do příběhu bylo super. Ta scéna s Alynem a Corlysem musím říct, že už jsem dlouho neměl z nějakého dialogu takovou husinu, pro mě zatím nejlepší scéna celého seriálu. Čekání na třetí řadu budu dlouhé.

plakát

Rod Draka - Prostý lid (2024) (epizoda) 

SPOILER! Ty hodnocení jsou crazy xd. Mám pocit že sledujeme jiný seriál. Nejlepší jsou lidi kteří seriál sleduji pravidelně dokonce v den kdy vychází epizoda, aby tam mohli hodit ty odpadní hodnocení. Jako pardon, ale pokud vás seriál nezaujmul už po prvních dvou prakticky celých sériích. Tak se to teď asi nezmění. Leda tak nasíráte mě i sebe. Všechny špatné recenze jen ukazují jak jsou lidé homofobní. Jinak taky něco málo k epizodě. Bomby se valí na obou stranách černi se dali do "setí semen" a zelení strategizuji o budoucnosti války. Rhaena vidí sheepstealera a brzy snad i osedlá. A Adam nebo spíš jeho drak si ho osedlá xd.

plakát

Banda - Série 4 (2024) (série) 

Tak a jsem na konci a úplně nevím co si myslet. Příjde mi většina série jenom jako jakási výplni s dosti nechutnostmi a pak ten zbytek něco málo tvoří příběh. Poslední epizoda byla skvělá a malinko mi napravila chuť z této nemastné neslané série. I přesto, že závěr byl super tak to určitě nezakryje fakt, že předchozích 7 hodin, které jsem sledoval jsem se většinou vyloženě nudil a kroutil hlavou co se zase děje. 5 série vypadá nadějně a já doufám, že v seriálu dojde ke zlomu a já budu moci prohlásit, že to stojí za to. Nemohu si pomoct, ale celý seriál na mě působí tak že hodně prasáren, hodně šokování a špatný scénář.

plakát

Banda - Život mezi hnilobami (2024) (epizoda) 

Tak tohle je třeba nejvíc odpadní epizoda celého seriálu. Nevím co se s čtvrtou sérií děje, ale vůbec se mi to nelíbí. Doufám, že pokračování bude lepší. Působí to jako parodie na parodii superhrdinů. Dříve se the boys trapným superhrdinským projektům vysmívaly teď se  jimi staly.

plakát

Rod Draka - Syn za syna (2024) (epizoda) 

Je to tady hra o trůny respektive rod draka je zpět a v plné parádě. Už jenom při úvodní znělce na severu mi do očí vhrkly slzy.  Příběh se posunul kupředu a to v dobrém. Žádná linka nenudila nebo nebyla zbytečná.  Je pravda, že závěr s B&C mohl být ještě lepší kdyby se drželi knížky, ale v tom nevidím zásadní problém. Hlavní je, že zbytek byl perfektní a připravuje válečnou půdu pro budoucí epizody či série.

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

Achjo ono by to mohlo být fakt dobré to by se, ale musel stát zázrak. Největší problémy jsou 1, lidi, nezajímavé postavy, nudný příběh 2, špatný scénář a tady nejde o to aby se nutně  jednalo o něco převratného, ale tady to vždy působí jako kdyby to psalo dítě ve školním věku. 3, Fakt nechápu proč máme sledovat 2 hodinový film, kde se perou monstra, když tam ani většinu času nejsou. Kdyby ty filmy měli tak hodinu a ubralo by se a nebo úplně vynechalo lidí bylo by to aspoň obstojné. 4/10.