Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (8)

A Hole in One

A Hole in One (2004)

Poté, co se Annin bratr vrátí z druhé světové války psychicky zničen, musí Anna pomoci svým rodičům s vyrovnáním se s bratrovou nemocí a s tím, že musí být ponechán v nemocnici pro duševně choré. Když bratr v ústavu náhle zemře, začne Anna přemýšlet o svém vlastním duševním stavu. Její mafiánský přítel Billy zajde tak daleko, že Anna začíná mít pocit, jako kdyby jediná věc, která jí vyléčí, byla lobotomie.

Grey Gardens

Grey Gardens (2009) (TV film)

Film vypráví příběh dvou skutečných žen - matky a dcery. Velké a malé Edith Bouvierové Bealeové. Zakládá na původním dokumentu Grey Gardens od bratrů Mayslesových.
Popisuje jejich cestu z honosného života na úplné dno a zároveň se prolíná s natáčením onoho původního dokumentu. Hlavní role ztvárnily Drew Barrymore a Jessica Lange.

Milady

Milady (1997) (seriál)

Příběh telenovely Milady se točí mezi dvěma velice bohatými rodinami, Valladaresovými a Taylorovými. Hlavní hrdinkou je Delfína Taylorová, která je zamilovaná do Federica de Valladarese, synovce hraběnky Reginy. Do Delfíny je ale zamilovaný také Federicův bratr Maximo, jenž se vrátil do Buenos Aires po sebevraždě svého otce Patricia. Maximovým úkolem je vypátrat okolnosti vraždy své matky. Zápornou postavu představuje Regina, která se mstí za nevydařené události v mládí. Mezitím se manželství Frederica a Delfíny hroutí. Delfína zjišťuje, že miluje Maxima a rozhodne se opustit Federica. Ten ale začne žárlit a mezi dvěma bratry vypukne souboj o její lásku.

Moje první svatba

Moje první svatba (2011)

Daniel a Leonora mají před svatbou. Nervózní Daniel se ale dopustí chyby - před svou snoubenkou něco tají. Problém se samozřejmě neutají a všechno se zkomplikuje tak, že se svatební plány začínají hroutit.

Music Land

Music Land (1935)

Princezna Viola z Ospalé země se zamiluje do živého Saxofonu z ostrova Jazz. Brzy vše zjistí královna - matka Violy a nechá Saxofon zavřít do vězení. Mezi ostrovy se rozpoutá válka.

Pollyanna

Pollyanna (1960)

Poté, co Pollyana osiří, přestěhuje se i se svou tetou do bohatého města Harrington, kde by se měl jejich život o mnoho zlepšit. Pollyanina teta stále trvá na skromném a slušném životě, přesto Pollyana po celém městě šíří svůj optimismus a veselou náladu a to i na každého nevrlého samotáře a ubrečeného hypochondra. Jediný, kdo má problémy s přijmutím Polly do svého srdce, je její teta. V neshodách, které mají místní lidé s Pollyinnou tetou je to Pollyanna, která dává lidem sílu k tomu, aby si stáli za svými názory a vírou. Poté, co je Pollyana vážně zraněna, si její teta konečně uvědomuje, jak moc svou neteř miluje. Dokáže teta vrátit zpět onen optimismus celému městečku a zachránit ho tak?

Temple Grandinová

Temple Grandinová (2010) (TV film)

Příběh ženy, která má od čtyř let diagnostikovaný autismus. Příběh ženy, která i přes všechny překážky dokázala něco víc a obohatila svět o něco nového. Příběh o tom, že autismus nemusí být konec, ale spíš možnost otevírat stále nové dveře, které vám ukáží nový svět.

Šedesátá léta

Šedesátá léta (1999) (TV film)

Herlihyovi jsou rodina z pracující třídy, která žije v Chicagu. Jejich všechny tři děti mají naprosto rozdílné životní cesty. Brian (Jerry O'Connell) se hned po vysoké přidá k mariňákům a odjede do Vietnamu, Michael (Josh Hamilton) se angažuje za občanská práva a pracuje na kampani Bobbyho Kennedyho a Eugena McCarthyho, kteří dělají v radikální politice, třetí dítě Katie (Julia Stiles) otěhotní a odjíždí do San Francisca, kde se přidává do komunity hippies. Mezitím na hlubokém jihu žije afro-americká rodina Taylorů. Poté, co Willieho Taylora - ministra a bojovníka za občanská práva - zastřelí, se jeho syn Emmet (Leonard Roberts) přestěhuje a přidá k Černým panterům a tam se stane bodyguardem Fredyho Hamptona.

Reklama