Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Thriller

Obsahy (21)

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Můj oblíbenec Yao

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Můj oblíbenec Yao (2011) (epizoda)

Do Údolí míru přijíždí duchovní mistr Yao, z čehož je Shifu rozhozený a nedá mu se se svým hrdinou za každou cenu setkat. Když však otevře mistrovu krabici, ve které je obyčejně zavřený, kvůli nedostatku poznání ze světa, začne prozkoumávat okolí a uteče pryč. Mezitím se král bojovníků z Qidanu chystá Yaa unést, aby získal bájná tajemství kung-fu pro sebe.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Dračka o Dračího bojovníka

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Dračka o Dračího bojovníka (2011) (epizoda)

Po je šokován, když mu Shifu oznámí, že dnes je „Den duelů s dračím bojovníkem“. Platí, že když někdo dokáže porazit Poa v bitvě před západem slunce, stane se dalším Dračím bojovníkem. Jedním z vyzyvatelů, kteří chtějí Poa přemoci, je nakonec Hundun. Ten Poa snadno kvůli jeho zranění porazí a prohlásí se novým Dračím bojovníkem. Zjistí však nemilou informaci, že si Shifu den soubojů pouze vymyslel.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Panda má fandy

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Panda má fandy (2011) (epizoda)

Když Dračí bojovník zjistí, že má vlastní fanklub, chce na něj nějak zapůsobit. Vezme je proto na prohlídku vesnice, ale to jim nestačí kvůli tomu, že výlet postrádá jakoukoliv bojovou akci. Proto se Po rozhodne vypustit nadpřirozenou obludnou bytost zvanou Mongolský pěstní démon, aby ji mohl porazit v bitvě, která se mu zrovna nevydaří. Nestvůra totiž po každé ráně roste.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Velký brácha Po

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Velký brácha Po (2011) (epizoda)

Taotie a jeho syn Bian Zao se dostaví do Nefritového paláce, aby si opět vyřídili účty s tamějšími mistry. Tentokrát má s sebou Železné spáry zkázy, avšak kvůli špatnému systému promazávání stroj selže a Taotie je odveden do vězení. Poté je Po nucen se starat o jeho syna Bian Zaa. Panda zatím neví, zda ho Bian Zao skutečně zbožňuje, nebo ho jen využívá k tomu, aby svého otce mohl dostat opět na svobodu.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Stínové dámy

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Stínové dámy (2011) (epizoda)

Po se spřátelí se skupinou tanečnic zvanou Dámy ze stínu, kde se zamiluje do jedné z tanečnic jménem Song, aniž by věděl, že se ve skutečnosti jedná o skupinu potulných zlodějů. Když se z Nefritového paláce ztratí Dračí kalich (který velmistr Oogway daroval mistru Šifuovi), musí se Po (spolu s mistrem Jeřábem a mistrem Zmijí) přestrojit, aby se do skupiny infiltroval.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Rozený Kung Fu

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Rozený Kung Fu (2011) (epizoda)

Když do Nefritového paláce přijde zázračný mistr kung-fu, Peng, Poovo nadšení se začne vytrácet, když začne trochu žárlit na pozornost, která je mladému mistrovi věnována. Mezitím se o Penga začne zajímat Temutai a plánuje proti Pengovi postavit svého vlastního synovce Jing Meie. Nakonec vyjde najevo, že Peng je Tai Lungův synovec.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Oogwayův duch

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Oogwayův duch (2011) (epizoda)

Duch velmistra Oogwaye se vrací do Nefritového paláce, aby se stal Poovým učitelem, což zamíchá vztahem Poa a Shifua. To však ale netuší, že duch Oogwaye je ve skutečnosti zlý mistr Junjie v přestrojení, který se znovu chystá ovládnout Nefritový palác. Shifu z paláce odejde, zatímco Poovi a Zuřivé pětce falešný Oogway při tom namluví, že nemusí trénovat, ale měli by naopak čím dál více odpočívat, aby jejich kung-fu trénink zhatil a nekalá mise proběhla úspěšně.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Mistr Ping

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Mistr Ping (2011) (epizoda)

Když je obchod s nudlemi pana Pinga zničen během Poova boje se třemi prasaty jménem Bao, Lao a Tsao, která se chtějí naučit tajné kung-fu pohyby, Po ho neochotně pozve k sobě do Nefritového paláce. Zanedlouho se však projeví otravné a panovačné chování pana Pinga, který Poa, Shifua a Zuřivou pětku přivádí k šílenství. Bao, Lao a Tsao se brzy vracejí a plánují, že se tajné pohyby naučí po zajetí mistra Shifua. Spletou si však pana Pinga se Shifuem.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Nosorožcova pomsta

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Nosorožcova pomsta (2011) (epizoda)

V Den dračího bojovníka se Po spřátelí se zahořklým nosorožcem jménem Hundun a pomůže mu postavit se na vlastní nohy – dokud se nedozví, že Hundunovým tajným cílem je zničit Dračího bojovníka. A to kvůli dni, kdy Tai Lung utekl z vězení Chor-Gom (kde Hundun pracoval), a kvůli Tai Lungově porážce zůstal bez práce. Jakmile Hundun nabude nových Kung Fu dovedností, může si svůj vysněný cíl splnit a Dračí bojovník si tak vycvičil svého vraha.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Až přechází zrak

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Až přechází zrak (2011) (epizoda)

Nefritový palác navštíví dva mistři Kung Fu Chao a Junjie, aby zkontrolovali Shifua. Když však mistr Junjie pobídne Poa, aby se podíval na jejich klání, které je určeno pouze pro přítomnost těchto tří mistrů, způsobí to pád Shifua z jeho pozice vládce Nefritového paláce a mistr Junjie nahradí členy Zuřivé pětky a Poa týmem Kung Fu sněžných leopardů. Ve chvíli, kdy se k němu jeho přátelé otočí zády, se Po rozhodne dát věci do pořádku a zjistit Junjieho plány.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Zlý Po

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Zlý Po (2011) (epizoda)

Po incidentu s mystickým zrcadlem Jinu a Jangu se Po chová podivně. V jednu chvíli je milý, štědrý a laskavý, zatímco jindy je temný, zlý, chamtivý a násilnický. Přitom se proslýchá, že by mohli být ve skutečnosti dva. Brzy vyjde pravda najevo, mystické zrcadlo Jinu a Jangu rozdělilo Poa na jeho dvě samostatné verze: dobrou a zlou. Shifu a Zuřivá pětka proto musí před západem slunce znovu spojit Poovo agresivní já s jeho soucitným já, jinak se rozdělení stane trvalým a Zlý Po bude nezastavitelný.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Sova přijde znova

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Sova přijde znova (2011) (epizoda)

Po zmaření nájezdu Temutaie na Nefritový palác Dračí bojovník zjišťuje, že disponuje neuvěřitelnými novými silami, schopnostmi a bojovými styly. K tomu se od Shifua a Zuřivé pětky dozvídá, že před tou současnou existovalo mnoho Zuřivých pětek a že nejmocnější člen se vždy stal zlým. Po tedy odejde z Nefritového paláce, aby nikomu nemohl ublížit až nebude sám sebou. Tou dobou se setká s nejmocnějším členem předešlé Zuřivé pětky, silnou a mocnou sovou jménem Fenghuang. Ta má narozdíl od Poa v úmyslu pomstít se, když se dozví o Oogwayově smrti, což jej donutí vzchopit se a jednat v zájmu Nefritového paláce.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Panda ve vězení

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Panda ve vězení (2011) (epizoda)

Po se vydává v přestrojení za vězně Chenga do věznice Chor-Ghom, aby zjistil, kde ďábelský zločinec Tong Fo ukryl mimořádně nebezpečnou zbraň zvanou Posvátné válečné kladivo Lei Langa. Tong Fo však lest shodou okolností odhalí a Dračího bojovníka uvězní, zatímco se vydává za strážce věznice a utíká pryč. Po je tedy přinucen spojit se se svými krokodýlími nepřáteli, spoluvězni, aby mu pomohli uprchnout ze žaláře a najít Tonga.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Hrdina z hornídolní

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Hrdina z hornídolní (2011) (epizoda)

Jednoho dne dostane Kudlanka dopis a ostatním mistrům zatají jeho obsah a vydává se na neznámou cestu. Po je proto Shifuem pověřen, aby Kudlanku sledoval, kdyby měl potíže. Ten se však chystá do své rodné vesnice, kde Po brzy zjistí, že Kudlanka nebyl k vesničanům a své bývalé snoubence zcela upřímný ohledně toho, kdo je Dračí bojovník.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Hodný krokodýl, zlý krokodýl

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Hodný krokodýl, zlý krokodýl (2011) (epizoda)

Opičák si z Poa vystřelí, a tak uražený odchází na krátkou procházku do bambusového lesa. Během cesty však nečekaně spadne do jámy. Fung mu pomůže vylézt ven a Po slibuje, že mu jeho pomoc oplatí. Rychle však zjistí, že oplatit Fungovi laskavost může být těžší, než si představoval, když Poovi oznámí, že jeho bratr byl zajat vojáky Jong Sung Jai Kai Chowa. Nic netušící a naivní Dračí bojovník se proto rozhodne krokodýlímu banditovi pomoci, i přestože to pro něj může mít negativní důsledky.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Třepotavé prsty zapomnění

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Třepotavé prsty zapomnění (2011) (epizoda)

Po objeví vzácný tajný pohyb, který způsobuje dočasnou ztrátu paměti, ale když ho na Zuřivou pětku používá příliš často, vymkne se mu to z rukou. Zatímco Po s mistrem Shifuem hledají způsob, jak účinky kouzla zlomit, Taotie se začíná pokoušet o další pomstu Nefritovému paláci a využívá k tomu amnézii Zuřivé pětky.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Řetězová reakce

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Řetězová reakce (2011) (epizoda)

Po přivádí Tygřici k šílenství svými fanouškovskými způsoby, zatímco jsou spolu na misi. Situace se ještě zhorší, když jsou napadeni Fungem a Krokodýlími bandity a bojují spolu. Je tu ale jeden problém: jsou k sobě připoutáni řetězy. Musí tedy překonat veškeré své nedostatky, spory a naučit se kooperovat společně, aby mohli získat zpět Shifuovu oblíbenou sochu a odrazit bandity.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Polepená situace

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Polepená situace (2011) (epizoda)

Poté, co Shifu svěří Dračímu bojovníkovi úkol, aby uklidil celou tělocvičnu, omylem zničí veškeré její vybavení. V domnění, že ji opraví, Po pozve mechanického génia Taotiee, aby tréninkovou halu dal opět do kupy. Panda však nemá ani nejmenší tušení o tom, že Taotie je ve skutečnosti starý nepřítel Nefritového paláce a Shifua, který toto pozvání brzy využije k tomu, aby mohl vykonat svou vysněnou odplatu.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Princezna a Po

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Princezna a Po (2011) (epizoda)

Po, Tygřice a Kudlanka mají za úkol doprovodit císařovu dceru Mei Li na mírovou návštěvu klanu Qidan. Princezna Mei Li a její karavana se však stanou terčem útoku krokodýlích banditů vedených Fungem. Ti sice budou mistry z Nefritového paláce přemoženi, ale bandité jim kvůli princeznině zdržování stihnou ukrást veškeré věci, které s sebou vzali. Brzy na to mistři zjistí, že princezna Mei Li nejede pouze na návštěvu, ale bude qidanskému králi Temutaiovi odevzdána jako služebnice výměnou za mír mezi královstvími.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Škorpióní jed

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví - Škorpióní jed (2011) (epizoda)

Tygřice onemocní říční zimnicí, smrtelnou nemocí, kterou lze vyléčit pouze vzácnou sluneční orchidejí nalezenou v Údolí Škorpionky. Po a Opičák, aniž by tušili, jaké nebezpečí na ně číhá, se vydají orchidej hledat, ale Opičák je chycen a Škorpionka mu vymyje mozek. Po nyní musí orchidej najít a odrazit svého přítele s vymytým mozkem dříve, než Tygřice zemře.

Reklama