Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (5)

plakát

Shrek (2001) 

Shrek je skvělá ,,pohádka'' pro děti i dospělé. Shrek byl vždycky pro mě srdcovka, nejen kvůli vtipům pro děti a dospělé, ale i kvůli tomu jak se to vysmívalo různým pohádkám. Pravidla, která fungují v pohádkách, tak ve filmu fungují úplně naopak. Postavy jako oslík a Shrek jsou super dvojice, kteří se navzájem doplňují. Příběh má normální a snadnou zápletku. Určitě doporučuji všem.

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) (seriál) 

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je super shit. Marvel zkazil She-Hulk tak moc že se budou bát jí dát do nějakého většího filmu, protože jí nikdo nemá rád a taky jí nikdo nechce vidět. Cgi je hnusný, příběh obsahuje nějaké ty epizody které jsou k ničemu. She-Hulk jako taková je otravná postava, která se na něco furt stěžuje. Jediná skvělá epizoda je s Daredevilem, protože je tam Daredevil. Nedoporučuji ji.

plakát

Kocour v botách: Poslední přání (2022) 

Kocour v botách: Poslední přání je skvělá jízda, která tě provede druhým dobrodružstvím kocoura v botách. První díl byl pro mě dostatečné dobrý, ale druhý díl je za mě masterpiece. Nová aimace je za mě skvělý prvek tohoto filmu a příběh není vůbec složitý. Styl muziky je super a o hlavním záporákovy nevíte půlku filmu skoro nic, což to tajemno kolem něho je prostě dokonalé a konec je bombastický.

plakát

Final Space (2018) (seriál) 

Final Space je vážně skvělý seriál, který tě zabaví celý den. Tenhle seriál si hraje s vašema citama, někdy je to zábavné a odlehčené, nebo napínavé a smutné. Postavy jsou dobře napsané, animace skvělá a příběh dobře promyšlený. Jsem docela smutný že ten seriál zrušili a je pravda že třetí série je za mě nejslabší, ale i přesto bych chtěl vidět uzavřený konec tohoto dobrodružství.

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Naruto Shippuuden byl pro mě skvělý zážitek. Postavy jsou dobře zpracované a nemůžete je nemít rádi. Hudba skvělá a i teď jsi ji někdy pustím. Fighty jsou udělané na jedničku a ten příběh je super, možná se ten příběh někdy táhne ale tich 500 epizod (plus fillery) stojí vážně za to.