Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (372)

plakát

Marilyn Monroe: Příběh ikony (2022) (seriál) 

Tak se zase uklidníme, je to stokrát to samé, ale zaručeně objevné... A prosím ochranku, ať vyvede ven ze sálu ty feministky v poslední řadě.

plakát

He-Man and the Masters of the Universe (1983) (seriál) 

Tak já nevím, ale jako gay show se mi to vůbec nezdá. A už vůbec ne co se týká prince Adama; který periodicky nahání děvčata. Vážení, račte si uvědomit, že je to animák ze začátku osmdesátek psaný aby podpořil prodej hračky. Samozřejmě tam nebude sex! Ať už hetero nebo homo, Bože můj. Nó, otočme list; osmdesátková lahůdka, v druhé sérii se svět He-Mana rozrůstá o nové postavy. Je to jednoduché, barevné, plné hlášek (umíte-li anglicky). Samozřejmě fandím Skeletorovi a Evil-Lyn. Jako společnost jsme se začali dekadentně rozkládat, když jsme přestali dávat na konec dětských serošů poučení do života.

plakát

Vládci vesmíru: Revoluce (2024) (seriál) 

Až příliš mi to připomíná Transformers, nicméně dobré pokračování. Ale i tak se budu tvářit, že je to jakási alternativní realita k původní verzi z osmdesátek.

plakát

Vládci vesmíru: Odhalení (2021) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale nemůžu dobře hodnotit cokoliv, kde ve studiu hrdě vlaje duhová vlajka. Jinak bych hodnotila čtyřmi hvězdami.

plakát

Casualty 1906 (2006) (TV film) 

Historicky laděný (kdo nepoznal) mini-seriál (3 Epizody) z lékařského prostředí, založený na skutečných událostech.

plakát

Long Lost Father (1934) 

Dcera a otec si k sobě hledají cestu po tom, co oba skončí ve stejném klubu.

plakát

Bouře (1928) 

Rolník se díky svým schopnostem stává poručíkem a tak přichází do vyšší společnosti, která se ho pro jeho původ štítí. Zamiluje se do princezny, která jím pohrdá a když je přistižen v jejím pokoji, je zbaven hodnosti a končí ve vězení. Nicméně nastává revoluce a vše ze může změnit mrknutím oka.

plakát

Forty Little Mothers (1940) 

Nově přijatý učitel na dívčí škole se ze všech sil snaží postarat o malé dítě, chlapce, kterého našel jednoho dne na prahu svých dveří.

plakát

Busaba (2019) 

Protože je moc milá na roli, požádá o pomoc temného ducha. Variace na Black Swan (2010).