Reklama

Reklama

Deníček (1)

Fakta o Quantum Realm v Ant-Man a The Wasp: Quantummania

Zahajovací film pro MCU Phase 5, Ant-Man a The Wasp: Quantumania, bude brzy promítán v Indonésii. Na datum vysílání 15. února 2023 si totiž můžete zakoupit vstupenky již od včerejška.

Pokračování třetího superhrdiny, který může změnit velikost, aby byl menší, je velmi očekávané. Od zveřejnění traileru před časem se film s Paulem Ruddem v hlavní roli okamžitě stal řečí fanoušků. Protože Ant-Man a jeho rodina prozkoumají Quantum Realm.

Marvel svým způsobem prozkoumá svět Quantum Realm ještě hlouběji. Pro ty, kteří nevědí, nyní je čas, abyste se dozvěděli více o některých faktech souvisejících s Quantum Realm v Ant-Man a The Wasp: Quantummania.

1. V MCU je Quantum Realm samostatnou dimenzí

Jméno Quantum Realm v Marvel Cinematic Universe (MCU) jste možná slyšeli od Avengers: Endgame (2019), kdy se Ant-Manovi podařilo dostat se z této dimenze. Ano, v MCU je Quantum Realm samostatnou dimenzí.

Než byl zveřejněn trailer na Ant-Man a The Wasp: Quantumania, byla Quantum Realm popisována jako mystické a neobydlené místo. Po zveřejnění traileru však fanoušci získali větší obrázek o Quantum Realm MCU, který je podobný cizí planetě.


2. V komiksech se Kvantová říše nazývá Mikrovesmír

Pokud v MCU často slyšíte slovo Quantum Realm, v komiksu najdete jiný název. Důvodem je, že Marvel Comics představil Quantum Realm s jiným názvem, a to Microverse.

Jak už název napovídá v komiksu, svět, který Scott Lang a jeho rodina prozkoumají, je velmi malý. Když Scott uvažuje o Ant-Man and The Wasp (2018), potřebuje ke vstupu do tohoto světa prostředníka.

Ať už je to Quantum Realm nebo Microverse, jsou stejné. Marvel Studios se však rozhodlo použít název Quantum Realm, protože v roce 2015 nemělo práva na Microverse. Je to proto, že název byl již použit ve franšíze Mirconauts společnosti Paramount.

3. Vstup do Kvantové říše vyžaduje prostředníka

Určitě vás zajímá, jak se člověk dostane do Kvantové říše, že? Aby člověk mohl vstoupit do světa v nejmenší částici, musí změnit velikost svého těla na velikost atomu.

V MCU jsou ve skutečnosti dva způsoby, které byly zavedeny. Za prvé, člověk může využít Pym Particles, jako to, co udělali superhrdinové v Avengers: Endgame, když vrátili čas.

Druhým způsobem je použití kvantového tunelu, jako to udělal Scott Lang v Ant-Man a The Wasp. Tento sofistikovaný nástroj navrhl Dr. Hank Pym a Hope Van Dyne. Sofistikované, ale nebezpečné, nih!

4. První superhrdina, který navštíví Quantum Realm

Jak už víte z filmu Ant-Man (2015), superhrdinkou, která navštívila Quantum Realm poprvé, byla Janet Van Dyne. Ve skutečnosti byl 30 let uvězněn v Quantum Realm.

Na rozdíl od komiksů jsou však Captain America a Bucky prvními superhrdiny, kteří vstoupili do Quantum Realm nebo Microverse. V té době sledovali krutého vůdce jménem Togaro. Mají v úmyslu zastavit zvěrstva Togara.

Captain America a Bucky dokázali ukončit Togarovu krutost. Kapitán Amerika i Bucky dokázali vstoupit a vystoupit z Microverse bez překážek nebo zranění.

5. V Quantum Realm je několik planet

Překvapivá věc, která přišla z Kvantové říše, bylo, že v ní bylo několik planet. Stejně jako sluneční soustava má Kvantová říše planety. Rozdíl je v tom, že všechny planety jsou obývány obyvateli podle jejich příslušných ras.

Nejen 1, ale v kvantové říši jsou alespoň 4 planety, jmenovitě Homeworld (planeta vytvořená princem Wayfinderem), Kaliklak (planeta, kde žijí hmyzoidi), K'ai (nejstarší planeta v Quantum Realm) a Tok (planeta pro lidskou rasu). ještěrka). Každá planeta je obývána jinými obyvateli.

Zdá se, že existence planety v Quantum Realm byla potvrzena v traileru na Ant-Man a The Wasp: Quantummania. Ukázalo se, že Scott Lang a jeho dítě Cassie Lang se setkali s několika obyvateli v Quantum Realm.

Marvel začne prozkoumávat Quantum Realm prostřednictvím úvodního filmu MCU Phase 5, jmenovitě Ant-Man a The Wasp: Quantummania. Tento film poskytne nový obrázek o rozlehlém světě v MCU. Ve skutečnosti se zde setkáte s Kangem Dobyvatelem.

Fakta o Quantum Realm v Ant-Man a The Wasp: Quantummania