Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Na začátku filmu jsem byl hodně spokojený, zajímavé zasazení a Ryan Gosling v hlavní roli. To se ale po nějaké době změnilo když skoro celý film je úplně stejně ponurý a málo energetický. Připadá mi, že na to že má film dvě a půl hodiny se toho vlastně tolik nestalo. Přijde mi že má film absolutně úžasně našlápnuto ale pak jakoby se toho ujal někdo jiný a jde to všechno do háje. První ¾ filmu jsem si užil ale nakonec celkem zklamání.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Jedná se o jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Na Futuramu se vždycky rád koukám znova a to nejčastěji chronologicky ale občas se v televizi kouknu i na náhodný díl. Seriál mě baví kvůli humoru a takové té pohodě co tyhle seriály většinou mají. Není díl u kterého bych se nepousmál. Všechny postavy jsou vždycky aspoň trochu sympatické a zároveň vám lezou na nervy. Příběh futuramy se samozřejmě zabývá problémem konkrétního dílu ale zároveň ponechává zajímavý příběh pokračující celým seriálem. Zasazení do sci-fi žánru funguje skvěle. Futurama je seriál který zabaví jedním dílem, sérií nebo rovnou celým seriálem, za mě by měl každý vidět alespoň jednu epizodu.

plakát

Black Adam (2022) 

Na tento film jsem šel s celkem vysokým očekáváním. Bohužel mě film hodně zklamal. Hlavní postavou je jak vypovídá z názvu Black Adam, který má velice silné nadpřirozené schopnosti. Bohužel je Black Adam bezcharakterní a působí celkově jako kus šutru který prostě zabijí ale kvůli “zlé” straně která proti němu jde nám má působit jako ten dobrák. Film mě trochu začal bavit když přišel na scénu Doctor Fate a další. Ale pořád se to o tolik nevylepšilo, protože to zase srazil naprosto nezajímavý záporák. Black Adam pro mě byl velkým zklamáním.

plakát

Neporazitelný (2021) (seriál) 

Jedná se o jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a to z toho důvodu že je to prostě nabitá brutální superhrdinská akce se skvělým a propracovaným příběhem. Je tam spoustu různých příběhových linií které do sebe hezky zapadají a hodně zajímavých postav. Hlavní děj celého seriálu je vlastně tak trochu detektivka točící se okolo Omni Mana, (kterého namluvil skvěle J.K. Simmons) velice mocného mimozemšťana. Hlavní postava Mark (invincible) je syn Omni Mana a tím pádem je zapojen do “vyšetřování”. Invincible je seriál se skvělými postavami, příběhem a zápletkou a už dlouho to doporučuji všem svým kamarádům.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Když jsem zjistil, že má jít do kin nový film od Christophera Nolana, měl jsem smíšené pocity. Obsazení bylo naprosto fantastické ale filmy Nolana mě nikdy moc nechytly. To se od zhlédnutí Oppenheimera zásadně změnilo, film trvá celé 3 hodiny které jsem si velmi užil. Do filmu mě okamžitě zatáhl zvuk, který mi přišel opravdu skvěle propracovaný. Dialogy mezi postavami jsou naprosto skvělé, nejvíc mě uchvátila role Matta Damona kterého jsem v takové roli ještě neviděl. Film v polovině změní opravdu jiný směr a přestane přeskakovat mezi časovými liniemi a celkové se několikrát láme v něco jiného než to bylo. Každopádně mě film naprosto uchvátil a jedná se o moje nejoblíbenější Nolanovo dílo. Nebyla ani minuta kdy jsem se jen trochu nudil což je na 3 hodinový film vážně úžasný.

plakát

Bullet Train (2022) 

Na Bullet Train jsem se dlouho chtěl podívat ale dlouho jsem to odkládal. Když jsem se na film konečně podíval, byl jsem naštvaný že jsem na to nešel rovnou do kina. Je to parádní akčňák se skvělým humorem a obsazením. Brad Pitt skoro nemůže zklamat ale opravdu mě překvapil Aaron Taylor-Johnson v roli Mandarinky (Tangerine) který je známý pro příklad z filmu Kick-Ass. Celkový styl filmu mi hodně připomíná film Lock, Stock and Two Smoking Barrels protože se pořád tak nějak mění cíl filmu, pořád se zjišťují nové věci a často dochází k nedorozumění. Film mi ale občas prišel trochu nevyvažený a jednoduchý. To ale nemění nic na tom že je to prostě skvělá nabitá akční komedie která vás prostě bude bavit.