Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Akční

Recenze (15)

plakát

Až po uši - Epizoda 10 (2017) (epizoda) 

Velké zklamání, poslední díl byl asi úplně nejhorší... Celkově hodnotím druhou sérii jako zbytečnou, první by postačovala, měla šťávu, což druhá vůbec žádnou. Dialogy byly opravdu tragické, asi už neexistuje zkoušení scén několikrát, vypadá to na první dobrou nebo snad herci improvizovali a text vymýšleli za chodu natáčení? Škoda, někdy by chtělo vydat ze sebe maximum, ale tady z herců zazářil hlavně pan Němec, výběr herce pro roli jeho seriálového syna se velmi povedla. No zadívejte se a určit mi dáte za pravdu :-)

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Plně souhlasím s komentářem uživatele "Pilda17". Pohádka nebyla vůbec špatná, konečně po Lotrandovi zase dobrá pohádková oddechovka, která se povedla. Herci neokoukaní, děj zlehka známý, ale přesto působivý. Proč ne. Mladí herci předvedli skvělé výkony - Ivana Korolová, Jan Komínek. Je vidět, že noví herci se rodí a ti známí jsou ve svém oboru na špičce - příklad Veronika Žilková, Postránecký, Brzobohatý, Kříž, Jirák...legendy ve formě měsíčků se povedli...

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Milé překvapení, konečně zase dobrá pohádka. Velké plus má u mě peklo, které bylo suprově zpracované.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Marně hledám v poslední době u nově natočených pohádek pocit vstupování do jiného zvláštního světa, kde je dobro a zlo a kde princezna najde svého pohádkového prince. Dialogy mezi písařem a princeznou jsou dosti odfláklé, princezna má intonaci hlasu zcela neprinceznovskou bez kapky jemnosti....Pronesené vtipy jednotlivých postav v některých scénách nejsou nijak vtipnými ba naopak zcela trapnými.. Prostě velké zklamání :( Po dnešním večeru jsem se utvrdila v tom, že se začnu dívat o Vánoce pouze na staré osvědčené pohádky. Ty mi navodí atmosféru, kterou bohužel v těchto nově rychlonatočených pohádkách úplně postrádám. Jednu hvězdu dávám pouze za dobrou volbu interiérů a exteriérů.

plakát

Princip slasti (2019) (seriál) 

Chybí mi odpovědi na tyto otázky: 1) Záběry v notebooku na zneužívání dětí (pan ministr), jak to souviselo s hlavním vrahem? 2) Co bylo dalším spouštěčem, že pokračoval vrah na nevinných ženách, které naivně ztratily svůj sen? 3) Fotky na lodi, jak byl ukrajinský macho propojen s vrahem? Bude jako další pokračování, abych se dozvěděla odpovědi nebo prostě jen konec?

plakát

Princip slasti - Epizoda 10 (2019) (epizoda) 

Chybí mi odpovědi na otázky: - záběry v notebooku na zneužívání dětí (pan ministr), jak to souviselo s hlavním vrahem? - co bylo dalším spouštěčem, že pokračoval vrah na nevinných ženách, které naivně ztratily svůj sen? - fotky na lodi, jak byl ukrajinský macho propojen s vrahem? Bude jako další pokračování, abych se dozvěděla odpovědi nebo prostě jen konec?

plakát

Profesor T. - Smrt v maskách (2018) (epizoda) 

Za mě velmi dobrý díl, řekla bych zatím nejlepší. Rozuzlení mne vůbec nenapadlo. Seriál mě baví, Řezníček to zahrál skvěle. Škoda, že má seriál jen 8 dílů.

plakát

Spectre (2015) 

Super zážitek, z kina jsem odcházela spokojená a opravdu 5* si film zaslouží. Označení the bondgirl pro tento díl je hlavně pro Leu a nikoliv pro Černou vdovu Monicu Bellucci, která měla jen miniroli a nijak zvlášť neohromila...

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) odpad!

Vypadá to, že pohádkám odzvonil již dávno konec. Tato televizní inscenace měla málo co dělat s opravdovou pohádkou. Herci neměli vůbec šťávu, žádné pořádné herecké výkony se tu nekonaly. Vůbec jsem se nedokázala přesunout do pohádkové říše. Navíc vypravěčka hned v úvodu vás překvapí svou hrůzostrašnou češtinou se slovenským přízvukem. Princ je trapná postavička, kterou ztvárnil rádoby populární zpěvák, bohužel však s žádným hereckým talentem. Cožpak už nemáme mezi mladými herci někoho, kdo by prince podal na dobrý výkon. A co účetnictví má co dělat v pohádce??? Má dáti/dal, myslíte, že děti budou hned vědět o co se jedná?Další super trapná scéna, kdy dceři narostou prsa - podání herce pana Vetchého v roli otce, kdy vysvětlí, že je to kvůli velké konzumaci vajíček je už vrchol, kdy nemám slov. Má to být humor nebo výsměch českým pohádkám???

plakát

The Widow (2019) (seriál) 

Seriál velmi mile překvapil a to hlavně konec, za mě určitě doporučuji. Konečně zase seriál, který má napětí a sthne vás. Mimo hlavní hrdinky Charles Dance byl prostě skvělej. Prostě pan Herec, doporučuji.