Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (343)

plakát

Absolution (2015) 

Příšerně napsaná a sestříhaná seagalovka ve které řádí Vinnie Jones, který doufá, že si na něj zase někdy vzpomene Guy Ritchie.

plakát

Afghánistán (2007) odpad!

Jojo... taky jsem naletěl na lákavý obal. Majkí, jak si jen mohl? Čekal jsem pořádný béčkový nářez, ale tohle je neskutečný. Jako fakt se nenechte zlákat Majklovou akční pózou na plakátu.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

Jeden z filmů, kde nedokážu pochopit tak špatné hodnocení. Prostředí je nádherné, anakondy jsou dravé a lidé (potencionální oběti) jsou dostatečně hloupí, aby jich na plátně postupně ubývalo. Rozhodně patří mezi ty lepší animal horory (i když v tomto případě je to spíše dobrodružný film).

plakát

Apríl (1986) 

Taková nesmyslná blbina se stupidní pointou. Ztráta času - nedoporučuji.

plakát

Aquaslash (2019) 

Jeden zábavný nápad natažený naštěstí jen do 71 minut. Až na posledních cca 20 minut to je nudné, trapné a špatně zahrané utrpení.

plakát

Arsen Lupin - zloděj gentleman (2004) 

Strašně nepovedené. Dlouhá a nudná patlanice, která kdyby neměla Kristin Scott Thomas a Evu Green, tak usnu po první půlhodině. Hlavní představitel opravdu zoufalej. Celkově to vypadá jak špatně natočený tv film. Jeden z nejdebilnějších scénářů, který kdy byl zfilmován. Režisér a scénárista Salomé se právě objevil na mém blacklistu. Půlhvězda za zmíněné dámy. V životě už to nechci vidět znova!

plakát

Asterix dobývá Ameriku (1994) 

Příběh vůbec nebavil, dabing změnil spoustu jmen a animace byla příšerná.

plakát

Azyl (2008) 

Velký skok dolů pro pana režiséra. Celý film spíše vypadá jako nějaká režisérská prvotina, natočená fandou béčkových hororů, který navíc obsadil všechny své přátele a známé. Vcelku neoriginální horor s příšernými herci a občas překvapivě brutálními vraždami. Nutno dodat, že záporák není tak špatný.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Další mozaikovitá romantická komedie, která obsahuje více slavných jmen než vtipu nebo romance. Nejvíc mě rozhodně bavila Ginnifer Goodwin (sakra, kdo to je?...) a Justin Long. Dost mi vadila postava Scarlett Johansson, která byla strašně nesympatická a přišla mi úplně mimo (i když vypadá docela dobře...). Délka filmu může být pro někoho vražedná.

plakát

Barák (2022) 

Tři lehce znepokojivé animované povídky pro starší děti a dospělé. Projektu by slušela větší propojenost mezi jednotlivými příběhy.