Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (106)

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Nádherný seriál s maximálním hodnocením! Kvalita pokrývající rodinné vztahy na pozadí několika desetiletí české a československé historie.

plakát

Doktor z vejminku (1982) (seriál) 

Příjemný seriál staršího data, hlavní postava zkušeného moudrého člověka řeší s právním nadhledem vážnější situace ze života lidí na vesnici.

plakát

Jolki (2010) 

Za to finále dávám hvězdu navíc.

plakát

Mother (2010) (seriál) 

Hluboké, láskyplné, bolestné, krásné.

plakát

Tabi no omosa (1972) 

Dávám 5 *, proč? On to není žádný trhák, ale prostě proto, že není co tomu vytknout. Neurčitá potřeba změny vyústí v pouť O-henro, ale o té samotné to není. "Kdybych neodešla, možná by se toto stalo i mě." Příjemné seznámení s relativně starší japonskou kinematografií. Příjemná nenásilná motivace do každodenního života, s tou správnou činností, na tom správném místě a s tím správným člověkem.

plakát

Hotaru no Hikari (2007) (seriál) 

Veranda, pivko, pohoda a krásně útulňoučký japonský domeček se zahrádkou. A vše se změní s příchodem nezvaného hosta :-)

plakát

Bába z ledu (2017) 

Samotný se divím, že dávám pět hvězd, nebyla to nějaká bomba, nebo něco co člověk nemůže dostat z hlavy. Spíše takový lidský film ze života, jak chodí, může chodit a jak se to může změnit. Nebyla potřeba obří výprava, digitální efekty, šílené dějové zvraty a přesto mě tento film naplnil. Proto tedy plný počet. Díky za film.

plakát

Smím prosit? (1996) 

Tak to bylo milé filmové pohlazení! Půvabné, nesmělé ale zároveň plné (skrývané) vášně. Koji Yakusho mi byl velmi sympatický a vzpomněl jsem si na jeho film University of laughs, rovněž geniální dílo.