Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Kým tématicky i žánrovo podobný Final Girls (2015) mal aspoň nejaké ambície, toto tu nie je nič len snaha čím rýchlejšie a lacnejšie naplniť námet "Back to the Future ako slasher" do hocijakej podoby, ktorú možno vypustiť na stream. Pamätám si na časy, keď aj priemerný video horor oplýval väčšou snahou niečo zvestovať svetu ako dnešná výplň streamov. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem ani pořádně nevěděl, o čem to je. Asi po deseti minutách jsem si říkal, že by to mohla bejt svižná akčně komediální prča. To nebyla. Pak se objevil stroj času, a mě blesklo, že to bude parádní boj za záchranu mámy. Nebyla. Za poslední roky se vyrojilo spoustu neznámejch rádoby režisérskejch jmen, ale většina umí hovno. Shipka tady má narážky na věci, který v osmdesátkách byly normální, a teď jsou skoro až trestný. Celej film je podivně natočenej, podivně zahranej, prostě kokotina. 30%. A to nadhodnocuju.Ani nevím proč. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Málo hororu, hodně nepovedené komedie. Humor v podstatě jede jednu jedinou linku - hrdinka chodí a diví se, že se v 80. letech dějí "věci", které jí z dnešního pohledu připadají nevhodné. Vtipné je to poprvé, možná podruhé, ale nikoli podvacáté a potřicáté. A hlavně z toho ona hrdinka vychází jak nesnesitelná přecitlivělá slepice. Hororová dimenze bezzubá, sci-fi dimenze si vystačí s tím, že přiznaně obšlehává Návrat do budoucnosti, aniž by cokoli vlastního přidala. Film tak nabízí jen nutné minimum, jako takový je sledovatelný ... ale aktivně jej doporučit, to určitě ne. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad, kdy hlavní hrdinka odcestuje do minulosti spolu se sériovým vrahem aby se následně snažila zachránit ty co před víc jak třemi dekádami zabil není sice vrcholem inovace, nicméně měl potenciál být minimálně solidně zábavnou oddechovkou. Jenže není a výsledek je jen chaotický zmatek, který pořádně neví čím by chtěl být. Díky tomu Totally killer není napínavý, zábavný ani vtipný. Je tu sice pár momentů, které mohly být alespoň trochu vtipné (chvíle kdy se Jamie dívá na osmdesátá léta očima současného woke puberťáka), jenže ani tam to pořádně nefunguje a vše končí nevýrazností Kirenan Shipky. Upřímně jsem do teď nepochopil proč je herečka jejích (ne)kvalit považována za budoucí hvězdu. Já si na ní vypěstoval alergii už u Sabriny a za těch cca pět let se to nijak nezlepšilo...40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mix slasheru a komedie provazaný cestováním v čase. Čekal jsem totální kokotinu ale zas tak špatný to nebylo. Potěšili narážky na 80'ky i zmínky o filmech jako Návrat do budocnosti, Vřískot či Halloween respektive zmínka o Michaelovi Myersovi. Být tam větší bodycount a víc humoru tak i ty 3hvězdy dám. Takhle je to jen za lepší 2hvězdy. Podívat se na to ale (jednou) v pohodě dalo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Keď bol trailer zverejnený, vyvolalo to porovnania a kritiku za to, že má takmer identický dej s filmom Posledný nás zachráni z roku 2015, filmom tiež o dospievajúcej dcére, ktorá sa vracia v čase a musí zachrániť svoju matku. Režisér tohto filmu, Todd Strauss-Schulson, sa na sociálnej sieti vyjadril: "Nenatočil som to náhodou ja už predtým?" Štúdio, herci ani štáb filmu Totally Killer tieto podobnosti nekomentovali. (Arsenal83)
  • Maska vraha je zmesou fiktívnej postavy Maxa Headrooma bez slnečných okuliarov a Billyho Idola s jeho typickou visiacou náušnicou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama