Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

klerik 

všechny recenze uživatele

PSÍ VOJACI+CABIN FEVER Slušné. Nič nové to neprináša a rozhovory zašuštia papierom, ale akcie sú napínavé, ľakačky fungujú a niektoré likvidácie rozbesnených psov sú fakt husté... Trochu mi tam chýbalo viac nadhľadu - hlavne keď sa nič nedialo - ako napr.: "Prečo dávajú poistky vždy do pivnice?" Pre fandov KRVAVEJ HOSTINY odporúčam... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Co to vyje v temném lese? Kynolog se hrůzou třese. Šaryk zvlčil, Bella sliní, Goro s Rexem mládež honí!" Aneb pes je prý nejlepší přítel ... hororového diváka. No, jak kdy. Nepříliš sympatičtí mládežníci s IQ 1/2 Lajky (a to všichni dohromady) se těšili na výlet a do chaty, jak si užijí povinné nudné kecy, koupání, chlast, sex a celkově, že bude psina. A byla. Jen škoda, že slintající pejsci mě moc nezaujali ani nevystrašili, to ten prašivej čokl sousedky u nás v činžáku, to je jinačí teror! Na toho by byl i Cesar Millan krátkej. Film docela nudil, vlastně mě pobavil jen drsoň Vilém Sorry Tell a jeho mistrovské zacházení s lukem. Moc pěkná trefa :-). ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dva bratři, mezi nimiž to tak úplně neklape, se vydají společně s několika přáteli na ostrov, na němž zdědili chatu po strýci. Ostrov však sloužil jako tajná vojenská laboratoř pro vývoj a výcvik psů. Výsledkem je opuštěné místo, které obývá smečka inteligentních psů, co napadají vše živé. Jejich útoky jsou koordinované, brutální a málokdo je přežije. Když odplave letadlo, kterému u mola psi přehryzali lano, zabarikáduje se skupina v chatě. Je jen otázkou času, kdy se psi nakonec dostanou dovnitř. Pronásledování psy a útoky jsou velmi zdařile udělané. Boj o život v garáži, domě a pád na kolotoč. Je jisté, že všichni rozhodně nepřežijí. Divák si může tipovat, zda bude naplněno klišé s blondýnou, i když v úvodní scéně je jasné, že smrt si nevybírá. Věrohodné je i účtování se psy - sestřelení šípem, údery pálkou, sražení o sloupek. Boj o přežití je důležitější než příběh, který v rámci žánru nic nového nepřináší. Původní hodnocení ponechávám, anžto z rozzuřených psích bestií mi vždycky běhá mráz po zádech. p.s. oficiální obsah je blábol. Žádné letadlo v troskách se nekoná... ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Obecně si myslim, že točit film, ve kterym jsou "ti zlí" psi, neni dobrej nápad. Jelikož patřim mezi ty, co se svym psem sdílej i lože, tak se mi teda ne úplně dobře kouká na to jak to chudáci schytávaj pěstí, baseballkou, šípem... i když jsou "zmutovaný". Celkově to nebylo zas tak špatný jak se mi po první půlhodině zdálo, takže lepší 2*. 50 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svorka zdivočelých, besných psov útočí na skupinku piatich mladých ľudí, ktorí sú izolovaní od okolitého sveta na opustenom ostrove, kde chceli stráviť príjemnú dovolenku. Jednoduchý námet na výborný beast animal horror. To si iste povedal aj Wes Craven, ktorý financoval natočenie tohto filmu. Veril tomuto projektu a poskytol peniaze debutujúcemu režisérovi Nicholasovi Mastendrea, aby sa mohol realizovať. Vznikol tak celkom podarený, béčkový snímok o nebezpečných, vraždiacich psoch. Veľkým plusom je, že sa pracovalo so živými zvieratami, žiadne digitálne monštrá, ale skutoční psi. *** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Režijní debut Nicholase Mastandrea, coby asistent režiséra ale spolupracoval na více než třiceti snímcích. (Stocki)
  • Keď mladíci nájdu v garáži Mercedes pokrytý hrubou vrstvou prachu, musel byť zaparkovaný na tomto mieste už poriadne dlhý čas. Keď však otočili kľúčikom, krásne naštartoval. To je úplne vylúčené, pretože batéria v aute musela byť už niekoľko rokov úplne vyšťavená. (beso74)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Cool As Kim Deal“ od The Dandy Warhols. V 7. minutě pak hraje „Tophat Tomcat“ od Soho Vamp. (Duoscop)

Reklama

Reklama