Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (690)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Joshua Cordes, Liam O'Donnell | Hudba: Matthew Margeson | Produkcia: Brothers Strause, Kristian Andresen, Liam O'Donnell, Bret Ratner | Distribúcia: Relativity Media, Universal Pictures, Momentum/Paramount (UK), Hopscotch Films (AUS&NewZealand) | Štúdio: Rogue, Hydraulx Entertainment | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 67,520,213 $ || ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jarrod letí do Los Angeles na oslavu narozenin kamaráda Terryho se svojí přítelkyní Elaine. Po akci jsou všichni probuzeni v časných ranních hodinách modrým pronikavým světlem, které hypnoticky přitahuje zvědavé pozorovatele a nechává je zmizet... Největším mínusem je absolutně nedomyšlený příběh a špatní herci. David Zayas nemá vůbec co hrát. Design vesmírných lodí a tvorů nebyl vůbec marný, ale těchto záběrů je kvůli malému rozpočtu minimum. Je to ztráta času, ale chtěl jsem to vidět kvůli blížícímu se pokračování, které nabízí velmi zajimavé herecké obsazení. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +především zvuk, emzáci tu jsou pořádně vidět, ke konci to má pořádný grády, efekty, hudba, atmosféra, závěr -jestli že největší hvězdou filmu je David Zayas a Eric Balfour, tak je to celkem málo, má to slabší dialogy, špatné herce ve vedlejších rolích, český dabing taky za moc nestojí/// Samozřejmě všichni víme, že to je béčko, ale i tak jsem se na něj rád podíval. Tvůrce musím pochválit a odvahu. To co nám naservírovali, za to by se nemuselo styděl nejedno větší studilo. Postavy i divák je vržen do děje aniž by věděl odkud a proč, to už tu sice bylo, ale to co bude následovat potom, je v mnoha směrech hodně originální. Jen škoda, že se této události neúčastní hvězdnější herci, bylo by to totiž výborné. Film se dá dost dobře srovnávat s filmem Světová invaze./// Celkem 70%/// ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Překvapivě lepší, než jsem myslel. Vše záleží na tom, co od filmu očekáváte. Já po totálním posrání tohoto filmu všemi okolo, nečekal nic. Film ukazuje mimozemšťany, dokonce se snaží být akčním, ale chybí mu to hlavní, napětí a pocit ohroženosti a bezradnosti, to zkrátka bratři Strausové nezvládli. Konec je sračka, ale oceňuji, že se nám ukázalo úplně vše a je to snad první invazní film, který si nenechal nic pro sebe. Žádný hit to není, pro fanoušky invazních filmů urážka, ale jako večerní pohodový filmek, překvapivě dobré. 66% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové jsou kok*ti a megalomani. Chtějí všechno a hned a líp, jenže na to nemají. Chcete si tento film aspoň trochu užít? Koukejte na něj od poloviny - první část je jen máčka, ve druhé je akce. problémem akce je, že všechno nebezpečí je digitální a tudíž ani trochu nevyděsí. No a pak to 5 minut před koncem vypněte, prootže finále monstroznější než všechny Matrixy dohromady posílá Skyline definitivně do pekel. A já jen doufám, že Strausovi už nikdy nic nenatočí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)
  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama