Reklama

Reklama

Peter Devereaux (P. Brosnan) je bývalý tajný agent CIA, co si užívá poklidného života ve švýcarském Lausanne do chvíle, než jej vyhledá jeho někdejší šéf. Ten jej přesvědčí, aby se vydal na další misi a z Moskvy eskortoval Nataliu Ulanovovou (M. Musliovic) – asistentku bývalého generála Arkadyje Federova (L. Ristovski) a horkého kandidáta na ruského prezidenta. Natalia je totiž ve skutečnosti agentkou pracující pro CIA. Té se podaří získat tajné informace z Federovova trezoru, které jej usvědčují z válečných zločinů v Čečensku. Netrvá to dlouho a Federov si této zrady všimne a chce ji dopadnout. Peter se k ní však dostává dřív než ostatní, ale během útěku je dle rozkazu zastřelena dalším agentem CIA a Peterovým bývalým žákem Davidem Masonem (L. Bracey). Těsně před svou smrtí stačí dát Peterovi usvědčující fotky a říct mu jedno jméno – Mira Filipova. O ní však nejsou žádné informace a jediný, kdo s ní byl v kontaktu, byla Alice Fournierová (O. Kurylenková). Peter se tak rozhodne Alice vypátrat, aby zjistil, proč musela Natalia – ve skutečnosti jeho utajená láska, zemřít. A aby toho dosáhl, je odhodlán se vypořádat se všemi, kteří mu budou stát v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (282)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborný akční film, který má příběh, co odsýpá, a navíc ještě hrdinu, s kterým se dobře celá ta hodina a tři čtvrtě táhnout. Pierce Brosnan ukazuje, že má pořád na akční postavy, navíc takhle správně drsné, které nemají slitování. Tohle se mu povedlo a dokázal bych si představit, že by mě zaujal i v dalších filmech. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

November Man je docela dobrý film s výbornými momenty,ale samozřejmě také i s těmi slabšími.Film určitě neměl zas tak velký rozpočet,ale v celkovém součtu je na tom podobně jako velice opěvovaný film roku 2014 John Wick,a to nijak oslnile.Hlavní roli zahrál exbond Pierce Brosnan a pořád mi je sympatický,i když od Bondů s ním uplynulo 15 let.Roli si zde střihla také Olga Kurylenko,která se objevila také v Bondovi,i když s Danielem Craigem.Líbily se mi zde akční scény,příběh slabší,konec překvapivý,ale spravedlivý.Za mě dávám 65% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní netradičně zpracovaný nenudící akčňák, jemuž dal potřebné koule překvapivě takový slaďouš jakým je Pierce. Sedlo mu jak jméno Pítr, tak příjmení Deveró, doslova a do písmene. Krásná Olga mu neméně zdatně sekund(a)ovala, takže až na poslední menší sekec s výměnou, jenž jsem velkoryse prominula, neměl film chybu. Prostě příjemné oživení a docela nečekané, o to silnější filmový prožitek. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takové to nezajímavé béčko, které budou za rok dávat od desíti na Nově a vám vůbec nebude vadit, že u něho usnete. Ono to tak bude možná lepší. Ze zprvu průměrné podívané se totiž postupem časem vyklube čím dál zoufalejší patlanina, jejíž scenáristické stupiditě jsem se musel ke konci už smát. Pierce Brosnan už je na tyhle role fakt starej a Olga Kurylenko je už snad definitivně symbolem špatných filmů. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nestarnúci Pierce obklopený mladšou krvou opäť dokazuje, že tento tip filmov mu jednoducho sedí. Olga i Luke boli výbornou voľbou do vedľajších rolí - celkovo dobrá zábava. Ako to vyzerá tak si Brosnan Bondoviek užil nejako málo, keď sa vrátil do akčňáka, ktorý je tomu celkom podobný a ešte so svojou bond girl Olgou Kurylenko. Trochu snímka pripomína aj Bourna, akčných scén tu ale bolo nie toľko a s hereckým obsadením i výkonmi spokojnosť, napätia bolo tiež dosť, určite som sa nenudil. Solídny akčný thriller u ktorého nesmiete moc premýšľať, mnoho vecí nie je s realitou veľmi podobných, ale čo. Dobrý Pierce Brosnan aj Olga a ďalší, slušná akcie. Film má tempo aj spád. Od začiatku do konca napätia a akcie. Dej sa pomaly odkrýva a nové poznatky plynú až k šťastnému koncu. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • Devereaux (Pierce Brosnan) v domě svého nadřízeného ukořistí pistoli ČZ 75 Shadow, kterou pak používá po zbytek snímku. Při přestřelce v hotelu se mu však chvílemi místo ČZ 75 v rukou objeví Walther P99, tedy zbraň,  kterou používal jako James Bond. (JohnSmith)
  • Když se Peter Deveraux (Pierce Brosnan ) a Alice Fournier (Olga Kurylenko ) vloupají do bytu, Peter Deveraux otevře lednici, kde je možné si ve dvířkách všimnout českého piva Pilsner Urquell. (CrownThomas)

Reklama

Reklama