Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (172)

misulka03 

všechny recenze uživatele

Romantické drama, které už svými prvními záběry naznačuje, že se nebude jednat o vybočující romantickou podívanou. Uhlazenost, citovost, detaily - typické snad pro kadý podobný film. Ale ano, tady to perfektně sedí, i když originalita silně pokulhává. Upřímně, byla to pro mě relaxační podívaná, která mi celkem sedla a to především skvěle vybranými dvojicemi, mezi kterými to skutečně jiskřilo a to je pro podobný druh film skoro zásadní. Škoda jen závěru, který pro mě osobně byl už moc, nic se nemá přehánět a tady se produkce snažila být až moc dojemná, což mě osobně trochu narušilo celou podívanou. Nicméně nechci si tímto pocitem zkazit dojem z celého filmu, takže to radši vypustím. A když už jsme u toho, ještě jedna poznámka. Dvojice jsou úžasné, ale pokud má film působit kompaktně, tak podobnost mezi herci, kteří hrajou stejnou osobu by byla asi trochu na místě. Bohužel mám obavu, že tady bylo důležitější obsadit známejší jméno než cokoli jiného. Tím však nechci popírat svůj první názor, že samotné dvoji byly skvělé....jen kdyby to nebyly dvojice stejné.... ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Tento romantický film ma zaujal od prvých minút a aj keď som nevedel čo mám čakať, prijemne ma prekvapil. Je to síce romantika, no páči sa mi, že nie je gýčová. Myslím si, že Čo s Láskou má pomerne slabšie hodnotenie preto, lebo sa vymyká z koncepcie štandardných romantických filmov. Musím vyzdvihnúť plynule prechody zo súčasnosti do minulosti a naopak. Taktiež sa mi veľmi páčili exteriéry, v ktorých sa nakrúcalo. Nechýbal vtip, pointa, dramatické aj romantické scény. Mladí herci aj keď boli relatívne neznámi, zahrali nadštandard. Hlavné mladý Australan Luke Bracey má herecký potenciál a je akýsi pokračovateľ Heatha Ledgera, na ktorého sa mi trochu podobá. Film záverom nejedného diváka prekvapí. Tomuto filmu by som sa nebál dať aj rovných 5 hviezd, no niečo mi k spokojnosti ešte chýbalo. (4,5* 75%) ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Romantika jak trám. Naprosto rutinní, která nabízí divákovi zhruba vše, co si od tohoto žánru slibuje, a ničím ho nepřekvapí. I když to bych vlastně filmu křivdil, protože konec v celé jeho podobě jsem, přiznávám, nečekal (nejdřív v docela kladném, pak čistě v záporném slova smyslu- totiž to, co přišlo se synovým telefonátem, mě strašně nechtěně rozesmálo aneb pan Dokonalý opravdu se vším všudy). Jo a co se týče castingu, tak zatímco starší Amanda se na svoji mladší verzi docela i podobala, v případě Dawsona to byli dva dost odlišní chlápci. Celkově to vidím na slabší průměr. „Řekneš mi ještě něco jiného?“ – „Můj bratranec si myslí, že ses se mnou posledně snažila mluvit.“ – „Snažila.“ – „Prý jsem to zvoral.“ – „To jo. Ty neumíš moc flirtovat, co?“ – „Asi ne.“ – „A co s tím budeš dělat?“ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako všetko, v čom má prsty ultra mega presladený cukríček Nicholas Sparks. Toto nemôže napísať normálny chlap, neexistuje. Ten príbeh to je fakt niečo hrozné, červená knižnica je proti tomu drsný luxus z inej galaxie. Tak hrozne presladené, že Pilcherová je oproti tomu Votrelec. Na hranici odpadu a to fakt neviem za čo tá hviezda. Nemám síl komentovať, idem si rozlepiť ústa. 10/100 ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Osudová láska. Typický Sparks. Jeho atmosféra provázela celý film. Ale byl to jeden z nejdepresivnějších přitom pozitivních filmů. Drama, drama a a zase drama. Takový holčičí film, i když s netradičním koncem. No alespoň to bylo uvěřitelný. Něco se mi na tom přesto libilo. Zvláštní. Něco takového nikdy neurazí, ale ani neohromí. Soundtrack jako vždy perfektní. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Když Dawson (James Marsden) spravuje Amandě auto, otevře kapotu a položí si dovnitř knihu. Po chvíli kapotu zavře a knihu už nevytáhne. (pityty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno