Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Slušná zívačka. Zac Efron se jeví jako vcelku sympatickej herec, ale potřeboval by nějakou zajímavější roli, než tady toho vojáka po návratu z Blízkýho Východu. Začátek vypadal docela akčně, ale od začátku se to všecko tak strašně zpomalilo, že jsem chvíli přemýšlel nad tím, jestli se mi nezastavil tep. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Nevidím v tom žádný problém, když jsem zaslechl, že je s filmem spojeno jméno Nicholas Sparks, tak jsem věděl na čem jsem a co od toho očekávat. Problémem pro mě nebyl ani Zefron a to jsem si myslel, že se tak stane. Na Notebook to sice nemá ani zdaleka, ale i tak je to krásná a naivní romantika, nad kterou se nemůže moc přemýšlet. Především nad naprosto nesmyslnou dokonalostí hlavní postavy. Hicks se tady toho zhostil dle mého o kus lépe než tomu bylo u No Reservations. ()

Reklama

aluna 

všechny recenze uživatele

Efron se chtěl asi vymanit ze škatulky debílka ze Střední, tak si nechal narůst strniště, aby vypadal aspoň na osmnáct a půl a nahodil vojenskej mundůr. V nitru ale zůstal romantikem a tak vám líbezně zahraje na klavír (v doprovodu tklivých houslí), předvede romantickej tanec, tváří se jako ztracený štěně, který někdo nadloube pod žebra a za chodu trousí perly typu: "Zasloužíš si něco lepšího." "Já ho nezachránil, to Váš syn." a moje oblíbená, hrdinská: "V boji myslíte jen na kámoše vedle.", přičemž se vsadím, že když na to přijde, jeden by byl schopnej badyho nekst tu jů strčit do trajektorie projektylu, jen aby to člověk nekoupil sám. Každej jsme sobeckej, pokud jde o život a tak to taky bylo vymyšlený. Kdyby se o sebe každej staral pořádně, nikdo by vás nemusel zachraňovat. A další bonmot: "Nezemřel pro nic.".Není větší "pro nic" než ve jménu vlasti vlézt dobrovolně do války a nechat se tam zmastit. Jo, ten film má všechno - totálního klaďase, co sice vypadá, že neumí do pěti počítat, ale vydělit počet kulek v zásobníku tak, aby spravedlivě vyšly na všechy pojachtaný Iráčany, zvládá, pak záporáka, kterej je shodou okolností otcem malýho houslisty vojáčkovy panny Marie, jak jinak, a naše slečna pejskařka se, když TA zápletka přijde, nafoukne kvůli totální banalitě, asi proto, že je pěkná a může si to dovolit. Má to všechno - zpomalovačky, pruhovaný prápor s hvězdami, vyznání i sex pod sprchou. Voči ani náctileté klíny nezůstaly suchý... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem se tak trochu bála, co to bude. Ale úplně zbytečně. Je to romantický film se vším všudy. Zápletka možná není převratná, ale film má moc pěknou atmosféru. A myslím si, že Zac Efron talent má. Jen se musí ještě trochu "vyhrát". Asi to nebude další Nicholson, ale pokud ho mám srovnat třeba s Pattinsonem, tak Efron na plátně působí mnohem přirozeněji a netváří se, jako by ho permanentně bolely zuby. Ale zpět k Talismanu. Příjemné herecké obsazení navíc doplňuje pěkná hudba. A jak poznamenala Zdeňka "Holky někdy takový film potřebují." ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Stačí napsat: Film podle Nicholase Sparkse a je jasno, která bije. Talisman je tím nejhorším příkladem romantiky, jaký jen může být. Všechno je jasné po pár minutách a divák se dál bohužel jen nudí, protože Hicks přes veškerou snahu nedokáže film zásadněji zachránit. Je sympatické, že se občas pokouší o hezké záběry, které jsou mnohdy kýčovité až běda a servíruje velmi slušnou, leč strašně krátkou úvodní iráckou sekvenci, ale bohužel to nestačí. Příběh nemá čím zaujmout a je děsivě nudný. Mluvit o hereckých výkonech asi není fér, když se po zúčastněných ani nechtějí. Efronovi stačí, aby tu byl, pěkně vypadal, občas zaplakal a odhodil triko, totéž (bez toho trika:)) platí o Schilling. Nebýt hláškující babičky, bylo by to asi ještě horší. Černobílost charakterů, kdy mariňáci jsou ti nejdokonalejší chlapi pod sluncem a nemají špatné vlasnosti, výsledku taky nepřidá. Řemeslně sice slušná, ale jinak naprosto zbytečná romance. 40% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)

Reklama

Reklama