Reklama

Reklama

Green Room

  • Slovensko Zelená miestnosť (více)
Trailer 2

Basgitarista Pat (Anton Yelchin), gitaristka Sam (Alia Shawkatová), bubeník Reece (Joe Cole) a spevák Tiger (Callum Turner) tvoria štvorčlennú punkovú kapelu Ain´t Rights. Po skončení zmluvy cestujú po severozápade Spojených štátov a hľadajú príležitosť na vystúpenie alebo stály angažmán. Moderátor miestneho rádia Tad (David W. Thompson) s pomocou bratranca Daniela (Mark Webber) im zariadi vystúpenie v bare skinheadov a neonacistov, ktorý sa ukrýva pred zrakom verejnosti hlboko v portlandských lesoch. Hudobníci potrebujú peniaze a rozhodnú sa ponuku prijať. Vyhadzovači Gabe (Macon Blair) a Big Justin (Eric Edelstein) im vezmú mobily a zatvoria do zelenej miestnosti. Koncert beží bez problémov, ale po jeho skončení sa Pat stane náhodným svedkom vraždy. Po vystúpení sa vracia po mobil do zelenej miestnosti a objaví dobodané telo skinheadky Emily (Taylor Tunesová), ktorú zabil neonacista Werm. Svedkyňou vraždy bola aj Emilina priateľka Amber (Imogen Pootsová). Pat chce zavolať políciu, ale majiteľ klubu Darcy (Patrick Stewart) zatvorí členov kapely spoločne s Amber a agresívnym vyhadzovačom do zelenej miestnosti, kým sa nerozhodne, čo s nimi urobí. Hudobníkom zostáva im len veľmi málo času vymyslieť, ako sa dostať na slobodu a zachrániť si holé životy. (TV JOJ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (191)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

První polovina, kde se téměř nic neděje mi až tolik nevadila. Mělo to celkem dost tvrdou atmosféru už od začátku a po příchodu skinheads, to bylo ještě tvrdší. Scéna s rukou vynikající, pár rozkousaných obličejů, rozříznuté krky a prostřelené hlavy, no klidně to mohlo být ještě o stupeň brutálnější. Dalším plusem je dost pekelné prostředí a hodně zajímavých a známých tváří, kdy mě nejvíc překvapila Imogen Poots, o které jsem dopředu nevěděl, že zde hraje. Jop, solidní podívaná. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Skinheads vs punk. Nejde o soutěž v páce pravačky s levačkou a žádná nacionální anarchie se nekoná. Přesto Saulnier svým způsobem extrahoval z obou hnutí základy etologie jejich stoupenců a postavil tak proti sobě tupý kolektivismus a afektovaný individualismus. Ve zcela jiném světle se pak jeví zdánlivě nelogické jednání všech zúčastněných, vždyť oni jednali jen v mantinelech svých možností a schopností. Za faul však považuju samotný závěr, kdy se misky vah přece jen převážily na jednu stranu, daleko víc by finále slušela remíza v podobě absolutní anihilace. Škoda. Nicméně i tak je Green Room podařená a poměrně drsná vybíjená, na kterou však musíte koukat ve smyslu mé výše uvedené a zcela vyfabulované konstrukce. Anebo to nedělejte, ale pak se nedivte, že se v zeleném pokoji budete cítit hloupě. Dvě hvězdy, zářící jako oči pitbulla při útoku a dvě hvězdy za Punk´n´Oi! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době horor v brutálnějším kabátku. Rozjíždí se pomaleji, ale od 40 minut začíná slušná drsná jízda solidního gore( byť ho mohlo být opět trochu více),ale bojoví psi, nácci, punková hudba, ošklivé prostředí to vše jsou plusy. Nekouká se na to zrovna hezky. ale tempo má šťávu a rozhodně se dá Green Room přiřadit letos k tomu lepšímu. 75% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

From Dusk Till Dawn, akorát s tím rozdílem, že upíry vystřídali skinheadi.. Saulnier nabízí všem, „who gives a shit“, přímočarou žánrovku v křiváku Dead Kennedys a jejich přeškrtnuté svastiky, přičemž oproti podobným eliminačním partům dodává přidanou hodnotu v podobě hmotných postav, nevyzpytatelnosti a reálného pocitu ohrožení. Kazy na logice lze přisoudit aktivování módu paniky, ale stejně před drajvem, špinavostí, šibeničním humorem a explicitním násilím ustupují do rozlitým pivem zapáchajícího šera. Některé možná překvapí, že profesor Xavier, krom toho, že vesele chodí, je i pěkná neonacistická svině, mě však zaujal strachem i odhodláním naplněný výkon Stewartova kolegy ze Star Treku. Docela by mě zajímalo, jakou kapelu by si vzal A.Yelchin na ten opuštěný ostrov. Zrovna teď ale není vhodná doba se ho ptát.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda, která byla dlouhá jak týden před výplatou. Skupina fetek do toho rasisti a poněkud debilní zápletka, kdy si nikdo ani majitel neví rady jak z toho ven a chová se jak naprostý amatér. Patrick Stewart hraje v takovém "béčku" má to zapotřebí? A ještě to dodělal slovenský dabing, za mě už nikde více. O to víc nechápu tak vysoký hodnocení 63%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Patrick Stewart v rozhovore uviedol, že keď dočítal scenár vo svojom vidieckom dome v Anglicku, bolo to také desivé, že zamkol svoj dom, zapol bezpečnostný systém a nalial si škótsku. (Pat.Ko)
  • Postava držící mačetu na jednom z plakátů k filmu odkazuje svým postojem k obalu alba "London Calling" od skupiny The Clash, kde je takto vyobrazen Paul Simonon se svojí kytarou. (Corpsegrinder)

Související novinky

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Reklama

Reklama