foto

Callum Turner

  • nar. 15.1.1990 (28 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
2017 Mobile Homes
The Only Living Boy in New York
2016 Assassin’s Creed
Tramps
2015 Green Room
Viktor Frankenstein
2014 Za vlast a královnu
2012 Human Beings

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2014 Glue (TV seriál)
2013 Ripper Street (TV seriál)
A Stronger Loving World (S02E06)
Borgiové (TV seriál)
Lucreziin gambit (S03E07)
2012 Loučení (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace