foto

Callum Turner

  • nar. 15.1.1990 (27 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mobile Homes
The Only Living Boy in New York
2016 Assassin’s Creed
Tramps
2015 Green Room
Viktor Frankenstein
2014 Za vlast a královnu

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2014 Glue (TV seriál)
2013 Ripper Street (TV seriál)
A Stronger Loving World (S02E06)
Borgiové (TV seriál)
Lucreziin gambit (S03E07)
2012 Loučení (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace