foto

Joe Cole

  • nar. 28.11.1988 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krásný nový rok, Coline Bursteade
2017 A Prayer Before Dawn
Děkuji za vaše služby
Láska bez hranic
Woodshock
2015 Green Room
Pressure
Tajemství jejich očí
2014 Dlouhá cesta dolů
Facka
Peterman
Ztrácení
2012 Offender
Teď a tady
Volume (studentský film)
2010 Assessment
Stanley Park (TV film)

TV seriály

2019 Pure (TV seriál)
2017 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Heathens (S04E02)
The Noose (S04E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Hang the DJ (S04E04)
2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nevypočitatelnost (S02E07)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Skins (TV seriál)
Franky (S06E04)
Everyone (S06E01)
2011 Injustice (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
2005 Je to soda (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace