Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou dramatického příběhu je Tom Sanders, spořádaný otec rodiny, odborník na počítače a vedoucí pracovník renomované počítačové firmy DigiCom. Stejně jako ostatní očekává, že bude při fůzi firmy povýšen na viceprezidenta. Překvapeně však zjistí, že jeho šéf Bob Garvin nabídl místo atraktivní a ambiciózní Meredith Johnsonové. Tom s ní před deseti lety prožil vášnivý milostný vztah, který však nyní považuje za mrtvou minulost. Meredith se jej pokusí svést, a když se jí to nepodaří, obviní ho ze sexuálního obtěžování. Současně začne podkopávat jeho postavení ve firmě. Způsobí, že Bob přijde pozdě na důležitou poradu, a navíc jej před Garvinem i spolupracovníky znemožní. Přestože jej všichni zrazují, najme si Tom zkušenou advokátku a na její radu se rozhodne kolegyni zažalovat. Vedení podniku nemá na veřejném projednávání skandálu zájem, protože by to mohlo před důležitou fůzí ohrozit pověst firmy. Tom však odmítne řešit situaci interně. Navíc dostane anonymní vzkaz, který jej upozorňuje, že ve hře jde Meredith o mnohem víc, než je patrné. Přestože se mu podaří spor vyhrát, díky náhodně vyslechnutému hovoru zjistí, že je v mnohem větším nebezpečí, než se zdálo. (TV Nova)

(více)

Recenze (189)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tu scénu, jak se Demi na Michaela vrhne, protože i když Douglas úplně nesplňuje moje představy nejsexy muže světa, v jistých okamžicích mu to moc sekne :-) Škoda, že si ten film neudržel podobnej (sexuální) náboj po celou dobu a nakonec se z toho vyvinula (průměrně zapomenutelná) konspirační story, která mi tam tolik nesedla... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Skandální odhalení je pro mě odhalení zejména toho, že jen zajímavé téma (sexuálního obtěžování v obráceném gardu, kdy žena tlačí na muže) a hvězdné obsazení v podobě Michaela Douglase a Demi Moore na vrcholu její slávy, nedělá ještě dobrý film. Nějak tomu chybí lepší atmosféra, napětí, celkově silnější příběh, ... ani nevím. Vím jen, že mě to moc nebavilo a pravděpodobně se k filmu už nikdy nevrátím, hodně slabé tři hvězdy. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Opři se a já ti budu dělat šéfa. Už to mám pane doktore, až se na Vás nějaká roztoužená sukuba, démonka z pekla, vrhne a rozhodne se Vás znásilnit, stačí říkat jenom né né né... pořád dokola. A kdyby to náhodou nestačilo, tak jí párkrát výstražně plácněte po zadečku, ať ta kurva, ví kdo je pánem a že dostala protože zlobila. A kdyby ani tohle nezabralo, tak jí nečím zacpětě hubu, ať do toho tolik nekecá. Díky Majkle, tohle jsem jako budoucí ženáč vážně potřeboval. Fotřík je moc měkej na takhle rezolutní a nekomproprcní řešení. No a kdyby to náhodou dostalo konturu týhle brutální výdíračky, s naprosto destruktivními následky....... Zabiju se a nebo zajdu na 50 odstínu srsti starý báby ( předpokládám, že až budu v Douglasově věku, ve kterém "Skándála" točil, bude realizován 26. díl o super šukézní bábě Dakotě, která je zvyklá obcovat s nosorožci, vebloudy a minotaury) a z něj se naučím, že s každou ženckou je třeba zacházet jako s hovnem. Vysrat, utřít a nechat vyšumět.......někam do hajzlu. Michale nechal si se sebou vyjebat.. a navíc s tebou vyjebala Můra.....a to se dnes neodpouští.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Top fáza Demi Moore - herecký i vizuálne. Naproti tomu Douglas hrá svoju tradičnú rolu, v podstate si v inej role ako v obleku ani neviem predstaviť. Táto hra na mačku a myš je vydareným filmom, ktorý len potvrdzuje, že asi nič lepšie ako deväťdesiate roky 20. storočia sme doteraz v kinematografii nemali. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl, že pro správného ješitného chlapa je tak nějak povinnost napálit přinejmenším čtyři hvězdy. Konečně totiž někoho napadlo upozornit na to, že i žena může být sexuálně ubohou. Navíc mám pocit, že většina divaček po shlédnutí prohlásí něco ve stylu; "Když Douglas pořád říkal ne, tak proč i přesto držel?" Z čehož by vyplývalo, že žena se vlastně nemůže zachovat špatně. Vždy je viníkem muž. Ješitný muž. Krom působivého zpracování si z filmu v mysli uchovám i následující citát. "Nešplhej nahoru až k Bohu. Mohl by tě shodit." ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama