Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

bourec 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že sem k tomu přistupoval hodně opatrně, a nečekal sem nic nadprůměrnýho. Ale zase zdejší hodnocení, který už tady u mě funguje povětšinou jako komentáře Mirky Spáčilový, tedy jako pravej opak toho, jak nakonec ten film vypadá. Napínákovej thriller s prostředí polský mafie, slušnej příběh, dobře obsazený. Prakticky sem z toho nespustil oči, takže to je znamení dobře odvedený práce. 80%. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Film sa zameriava primárne na cestu Petea Koslowa (Joel Kinnaman), no sekundárne rieši nevýrazné a klišé vedľajšie línie agentky Wilcoxovej (Rosamund Pike) a detektíva Grensa (Common). V konečnom dôsledku sa nevenuje ničomu plnohodnotne. Záver pôsobí odstrihnuto a nedozvieme sa ani ako skončil poľský bos Generál, o ktorého celý čas išlo. Ochota niektorých postáv pomáhať Koslowovi je príliš neautentická a i keď vo filme hrá niekoľko mojich obľúbených hercov, žiaden zo seba nedáva maximum. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď v New Yorku existuje Malá Čína, tak logicky musí existovať aj Malé Poľsko. S ultra drsnou drogovou scénou, na ktorú dohliada Generál. Už táto situácia mi trochu udrela do očí, ale na film národnosť nemá vplyv, mimo toho, že rozumieme, čo si mafiáni mrmlú popod nos. Inak ma na filme veľa nezaujalo, aj napriek výbornej filmárskej práci. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý poctivý thriller o chlapíkovi, který se dostal mezi mlýnská kola a přesto to nevzdal. Scénář není nijak zvlášť originální, ale je dostatečně hutný a s tématikou kriminality a praktik FBI pracuje na výbornou. Joel Kinnaman umí postavu Pietra prodat. Jako vždy je uvěřitelný, nepřehrává a navíc umí svým postavám dodat vnitřní napětí, které diváka přiměje mu fandit. Účasti větších jmen moc nerozumím...Owen i Pike si svoje odvedli, ale nějakého velkého hereckého umu nebylo třeba...a taky se ani nekonal. Jejich role by zvládl kdokoliv dostatečně charismatický. Třeba jako Common, kterýmu postava zarputilého detektiva parádně sedla. To ale není výtka; ve skutečnosti mě vlastně ani nenapadá, proč nedat plný počet hvězd. Přesto je nedám, chybí mi tam nějaká wow scéna, která by mi po skončení filmu v hlavě zůstala. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedený krimi thriller (ty chybějící žánry už jsou na té naší databázi na pováženou!), kde se odhadem dvě třetiny nehtohryzně a napínavě neděje vlastně vůbec nic. Což prosím nechápat jako výtku.  Díky promyšlenému (bez ironie) scénáři  a nejen typově přesným hercům se divák rozhodně ani tři vteřiny nenudí.   Výbušný závěr už možná byl lehce fantaskní, stejně jako náhlá Owenova nedovtipnost, přesto jsem neměl pocit "taktické věrohodnosti", díkybohu. Čtyři spokojené. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama