foto

Drew Roy

  • nar. 17.5.1986 (31 let)
    Clanton, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem se jmenuje Adrew Roy a narodil se 16. května 1986 v Clantonu, Alabama. Kvůli své herecké kariéře se přestěhoval do Los Angeles. Mezi lety 2006 a 2008 se objevoval převážně v nezávislých filmových projektech.

Zároveň se objevil i v epizodních rolích seriálů jako GREEK nebo ICARLY. Zahrál si i objekt milostné touhy Miley Cyrus v seriálu HANNAH MONTANA. V roce 2010 byl obsazen do první filmové role, ztvárnil postavu Setha Hancocka ve filmu SECRATARIAT.

V roce 2011 byl obsazen do jedné z hlavních rolí v seriálu televize TNT. Hraje Hala Masona, syna hlavního hrdiny v dramatu FALLING SKIES.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sugar Mountain
2010 One Wish
Secretariat
Surf, pláž a kočky
2009 Tag
2007 Blink
2006 Curse of Pirate Death

TV seriály

2017 When the Street Lights Go On (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
Karma Chameleon (S01E13)
Poslední loď (TV seriál)
Endgame (S04E10)
Detect, Deceive, Destroy (S04E09)
Lazaretto (S04E08)
další epizody (5)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Reborn (S05E10)
Reunion (S05E09)
Stalag 14th Virginia (S05E08)
další epizody (10)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Shoot the Moon (S04E12)
Space Oddity (S04E11)
Drawing Straws (S04E10)
další epizody (12)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Brazil (S03E10)
Journey to Xibalba (S03E09)
Strange Brew (S03E08)
další epizody (10)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
The Price of Greatness (S02E09)
Death March (S02E08)
další epizody (10)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
Mutiny (S01E09)
What Hides Beneath (S01E08)
další epizody (10)
2007 Greek (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace