Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Komentuju pouze jediný díl, který jsem viděla a to ze dne 20.4.2021 s hosty Davidem Matáskem, A.Langerovou, POMem a P.Pagáčovou. A naprosto upřímně musím říct, že jsem se dívala pouze a jedině kvůli POMOvi, protože jsem chtěla vidět a slyšet zakladetele tohoto webu. No, tak jsem ho viděla a podruhé už se dívat nebudu. Prostě mě to nijak nezaujalo a Honzu Dědka mám daleko radši na streamu v jeho HITStory. Za mě 65% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár rozhovorů a i když je ta show povětšinou taková civilní, skutečně extrémně závisí na hostovi. Honza Dědek je takový nemastný neslaný, zvládá posouvat děj, ale samotné otázky pokládá tak nějak divně neurčitě a občas pro neznalého diváka dost krypticky, kdy divák neví o čem se vůbec baví. Pravda, úplně vtipný moc není a nejde od něj čekat, že ty hosty nějak výrazně postrčí a nebo rozmluví. Jak říkám 50 na 50, něco jde a něco vůbec. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Ani snad ne. Dědka nemusím. Bavil mě, když dělal HitStory. Ale v 7 pádech je dost často na přesdržku. Ne, fakt není ani omylem bavič. Lze to poznat docela jednoduše: čí vtipy rozesmějou publikum v sále víc? Dědkovy nebo ty, co vypustí hosti? A vysloveně mě sere, když se začne pozvanýho páru vyptávat na soukromí. To bych ho poslal tak rychle do prdele, že by nestíhal utíkat. Takže jedna hvězda, protože na úplnej odpad to není a půl hvězdy tady dát nejde. Navíc Dědek skoro furt čumí jak půl prdele z roští. ()

JBMAVERICK 

všechny recenze uživatele

Mam hrozně rád pořady s rozhovorama, co jsou zároveň vtipný.. - Talk show. U nás bohužel neni moc z čeho vybírat. Show jana Krause - Krause mam rád jako herce i jako člověka, ale vadí mi, že si zve občas exoty, jenom proto, že jsou to exoti. Kolikrát se člověk z rozhovoru nedozví vůbec nic. Do toho všeho debilní písničky jeho syna. Pak je tu Všechnopárty - asi to nejlepší co nám česká talk show nabízí. Karel Šíp to občas přehání s děláním blba ze sebe sama, ale pořád si pořad drží nějakou úroveň. No pak tu máme 7 pádů Honzy Dědka. Na tomhle pořadu mi vadí šíleně jedna věc - Honza Dědek. Neumí dělat talk show, ptá se na píčoviny a vyloženě je vidět, že je rád, když mluví host a nemusí vymejšlet na co se ptát. Pokud Host nemluví sám od sebe, je v prdeli a rozhovor je o ničem. Škoda. Tolik asi komentář k našim "Talk show". ()

J.M.Novak odpad!

všechny recenze uživatele

V mém komentáři vlastně ani nejde než znovu nepoužít termín "krausovina" mého kolegy fila.tes. Talk show totiž není nic jiného, než velice nepovedený, především ale trapný a slabý pokus o to překonat pořad formátu Show Jana Krause/Uvolněte se, prosím .... *Talk show natáčená v divadle Akropolis, do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí.*, je podle komentáře obsahem této věci. Bohužel ale musím konstatovat, že u zajímavých hostů to začíná, zároveň ale i končí. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Název pořadu odkazuje na 7 mluvnických pádů v českém jazyce. (hrumsrt)

Reklama

Reklama