Reklama

Reklama

Pevnost Boyard

(pořad)
  • Velká Británie Fort Boyard
Soutěžní / Dobrodružný
Česko, 2016, 18x72-74 min

Režie:

Michael Čech

Hudba:

Paul Koulak

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jan Rosák, Anthony Laborde, André Bouchet, Monique Angeon, Agáta Hanychová, Jakub Prachař, Leona Machálková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Legendární a ikonická soutěžní show poprvé s českými celebritami v roli bojovníků o poklad Otce Fouras. Show plná extrémních soutěží, lidských překonání a známých osobností v situacích, které jinde jen tak neuvidíte. (TV Prima)

Recenze (109)

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole! Tohle je flusnutí originálním a původním dílům do obličeje. Co to tam je za "úkoly"? Aby se mi to líbilo, tak bych musel být nejspíš na kreku. "Houbičková místnost" je suprová pro někoho na LSD, brození se v petflaškách zas pro bezďáky. No já se nestačím opravdu divit, že na tohle někdo dobrovolně kouká. Kdyby tam obsadili normální lidi, které by to bavilo a nedělali by to jen pro tupé celebrity, které se chtějí mermomocí zviditelnit v čele se špekatým Boučkem...NE NE NE --->0% ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Snesu poměrně dost. Docela bych se mohl dívat na obtloustlou Leichtovou, nevýrazného Dolanského, všudesevsírajícího Koháka, vyhaslého Kotka a dokonce i arogantního Prachaře. Za žádných okolností ale nesnesu trapného Libora Boučka, resp. pohled na jeho buličí ksicht a zoufalou snahu stát se oblíbeným a slavným. Takže nevermore. No a primácká recyklace čtvrt století staré a vyšeptalé francouzské show, to hovoří samo za sebe, je to špatný nápad. Produkce na Primě musí mít fakt koule. ()

Reklama

hltlml 

všechny recenze uživatele

Na Pevnost Boyard v českém pojetí jsem byl docela zvědavý a nakonec nejsem zklamaný. Soutěže byly vtipné a vidět v nich "známé ksichty" docela taky, ovšem to měla určitě na starost francouzská produkce, která už to nějaký ten pátek dělá. Co mi vyloženě vadilo byl podivný otec Fourat v podání šedivého Rosáka, kterému asi zapomněli říct, že to není pokračování Riskuj!... Dále úroveň logických hádanek byla opravdu pro tupce, styděl bych se je dát desetiletým dětem na táboře. No a minimálně dvě vyřčené "kurvy" nemají v takovém pořadu co dělat, za to bych Primě navalil flastr jak hovado. Jinak jsem se docela bavil. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Je fajn mít zpět Boyard, asi jako kdyby se členské země EU rozhodli znovu vzkřísit Hry bez hranic - taky by to v dnešním podání bylo... mírně vyčpělé a zvláštní. U Boyardu tomu tak ale být nemuselo, kdyby se to drželo původních francouzských kolejí, minimálně z doby, kdy jsem původní díly sledoval, a o chechtáky na pomoc někomu nebo něčemu soutěžily týmy naprosto neznámých lidí, kteří se prostě na tohle těšily a rozhodly se to podstupovat. Jenže, to by nebyly české televize, aby se to nesnažily ozvučit a oživit VIP osobnostmi. Jako některé se fakt ukázaly, ale postrádalo to šťávu. Stejně jako tah mít namísto tisíciletého starce-filozofa Rosáka. Eh. Většinou mi přišlo, že soutěžící měli před Furou nějaký respekt, protože to pro ně byl někdo neznámý a rozhodoval, jestli před kamerami vybraný projekt zklamou, ve vesnici s nimi už nikdo nepromluví a oni ztratí možnost zvítězit. Tady všichni kecali s kámošem ve věži, který jim dával dětské hádanky... a vůbec to působilo zkráceně, odfláknutě, bez náboje, jak když si tam fakt vyjeli jen na placený výlet. Navíc vysílání z ničeho nic skončilo a na FB kdosi pod přezdívkou "Pevnost Boyard" (asi správce oficiálního účtu) napsal, že skončila první série a další má být v roce 2017. já vám nevím. Pokud to bude bez Rosáka a ostatních VIP moderátorů Prima pořadů a herců Prima telenovel, tak možná, ale jen hodně možná, jo. Ale tou sama Prima nevěří. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Boyarda jsem vždycky sledoval s nadčením. Byla tam cítit i určitá motivace i chuť. Ovšem když přišla na řadu tahle česká rádoby nezáživná verze, chuť mě rázem přešla. Bože takhle zprznit legendu a navíc když nastrčej do věže nahoru Rosáka??? No ty vole, to už bylo vážně moc. Přehled pseudocelebrit v čele s Boučkem. Snad možná jen ten paklíč to trochu vyvažoval. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (6)

  • Prvních šest epizod vysílala Prima vždy v sobotu večer roku 2016, kde dosáhla sledovanosti 1 milionu diváků starších 15 let. Avšak kvůli vysílání pořadu České televize StarDance aneb když hvězdy tančí (od r. 2006) přesunula Prima poslední čtyři epizody první série na hlavní sobotní vysílací čas roku 2017, aby nesnížila sledovanost, což se ji nakonec nepodařilo (necelých 600 tis. diváků starších 15 let). První epizoda druhé série byla též vysílaná v sobotu, ale dalších sedm epizod bylo možné zhlédnout v pátek. Prima tak zase rozhodla kvůli pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas (od r. 2016), který nakonec měla třikrát větší sledovanost. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Minimální částka, kterou soutěžící mohou vyhrát, je 100 000 Kč. Maximální je 300 000 Kč. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama