Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (131)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Uvažujem, kedy už konečne skončí éra týchto babských akčných filmov, v ktorých 55-kilové (a v tomto prípade aj -ročné) buchty mlátia a strieľajú 100-kilových vytrénovaných mamľasov, akoby sa nechumelilo. Aspoň keby to inak bol dobrý film, ale kdeže - idiotský scenár s príšernými dialógmi, hrozne natočenou akciou, otravnými hérečkami a hneď dvoma zloduchmi v podaní bielych chlapov. Koľko ešte katastrofálnych prepadákov tohto typu musí vzniknúť, aby Hollywood pochopil, že naozaj nikoho nezaujímajú? ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totálně strhaný akčňák, ovšem musím říci, že mně se to (zejména v kontrastu s levnějšími akčňáky Neftlixu) vlastně dost líbilo jak co se týče akce, tak vizuálu a výpravy. Jsem asi jediný, kdo si užil Kinbergovy X-meny a ani jeho nejnovější film mě nezklamal. Velmi mě mrzí obrovský komerční průser v kinech, snad to Simona Kingberga a Jessicu Chastain úplně nezastaví, jelikož bych rád viděl víc a bojím se, že podobných středometrážních filmů v kinech uvidíme ještě méně. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako v rámci žánru to až tak špatné není, dokonce to odněkud někam jde a akce je poměrně slušně natočená. Jen je to takové feministicko liberálně pojaté, přičemž na minimálně dvě ty baby není pro chlapa hezký pohled. Samozřejmě se nezabývám blbostmi typu tři baby střílí na jednoho běžícího chlapa, ale ani jedna netrefí (aby se děj mohl posunout do Maroka), nejprve tam má být devět bodyguardů, nakonec je jich snad třicet, agentky běhají po kontejnerech v přístavu v lodičkách a fakt by mě zajímalo, kdy během akce si stíhaly nalakovat nehty, a dokonce si manikúru ani trochu nepoškodit při všech těch rvačkách. Pokud to mám soudit jako akčňák ve stylu Bonda (na kterého se tu okatě i slovně odkazuje), chybí tomu vtip a nadhled. Nejvíc mne dralo, jak jsou agentky tak děsně cool, až je to často směšné, chlapi jsou jen bačkory, případně doma kuchtí (fakt, to tam je, ten černoščin partner vaří večeři), chlapům se ale celkově nedá nedá věřit. Chtělo to víc hlášek a udělat to skutečně rovnocenné (jde o rovnoprávnost, ne?), ne tak okatě stranící jednomu pohlaví. Btw, proč s sebou tahali Penelope jako psycholožku, když stačilo změnit otisk prstu pro otevírání telefonu? ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Hodnotím nadprůměrně, protože mě to bavilo a také za silnou trojku Chastain, Cruz a Kruger - všechny v jednom filmu pohromadě. Hodnocení 49% jasně říká "na tohle se nedívej". Ale právě to herecké složení mě přinutilo udělat pokus. A vydržel jsem. Naštěstí nešlo o klon Andílků, žádná parodie a nucený humor. Naprosto vážně myšlené béčko. Tím vážně myšlené nemyslím plnohodnotná obdoba všech těch "chlapských" akčních filmů. Musí to být, jakožto "ženský" film, logicky jiné. I když podobné filmy s jednou hrdinkou už byly také plnotučné. Ale holt víc ženských pohromadě vždycky vyvolá "zvláštní" atmosféru. Prostě jsem byl rád, že se mám na co dívat a nebýt po filmu naštvaný. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Ultimátní smradlavé emancipované hovno. Snaha vecpat divákovi do chřtánu "girl power" agitku je tak na sílu, až je to k zblití. Nefunguje tu vůbec nic a sledovat ty přestárlé pipiny při akčních scénách je fyzicky bolestivé, jak jsou u toho směšné a trapné. Chastain pobíhající v šatech po městě s pistolí (kterou ani neumí držet v ruce) je něco tak špatného, že to ani nejde popsat (mimochodem, co ti idioti mají s tou Chastain - cpát tuto fyzicky nezdatnou osobu už podruhé do akční role?). Když ta zrzavá držka, která se mi protiví čím dál víc, spolu s černoškou střílejí na odplouvající loď, vypadá to, jako kdyby na dětských narozeninách po oslavenci stříkali vodu z vodních pistolek. Scénář je pitomoučky překombinovaný, takže zlí jsou nakonec dobří a dobří zase zlí a jak roste ta grupa slepic, roste i pocit, jak moc velká fraška to je. Celá tato páchnoucí sračka působí spíš jako projekt zamindrákovaných aktivistek, než plnohodnotný film. Propadák samozřejmě zcela zasloužený. Ani si nedovedu představit, co za podpantofláky musí být ti exoti mužského pohlaví, kterým se tohle upřímně líbilo (guilty pleasure nepočítám), měli by urychleně odevzdat občanku a vystavit novou, ve které by se jim zrušilo písmenko M, protože koule u nich nejspíš nenajdete ani pod mikroskopem. Dokonce se tu našel jeden exot, který plácá nesmysly, že ty babky mají na to, mít každá svůj vlastní akčňák. Borec asi nosí broušené popelníky, že neviděl, jak jsou v tom pobíhání a kopání nepřesvědčivé a jalové. Bliju a jakože fakt hodně. Tato genderová agitka musí urážet i ženy. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel ve Francii (Paříž), Maroku a Velké Británii (Londýn). (ČSFD)
  • Bingbing Fan byla podezřelá z daňových úniků v Číně, kvůli čemuž mohla natáčet scény do filmu až od 9. dubna 2019. (lyukassza)

Reklama

Reklama