Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

CharlotteHo odpad!

všechny recenze uživatele

No… viděla jsem lecos… ale jako tenhle film je opravdu něco tak strašného, že se to snad ani nedá popsat. Hlavní herečka, hraje jako by hrála kapra, reakce na cokoli ztvárňuje otevíráním a zavíráním pusy a kulením očí… A třešničkou na dortu jsou natočené a zahrané “nepovedené scény” v titulkové sekvenci… no mohli si tuhle práci odpustit a vlastně celý film mohl běžet rovnou vedle titulků… úroveň je stejná a nám divákům by udělali službu, protože bychom se na to nemuseli koukat 91 min. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole! Ty vole! Ty vole. Nemám páru, co láka autory a herce k natáčení takových břeček. Neuvěřitelně debilní děj. Už po sto a první pokus o vylíčení nešťastnejch žen, který hledaj lásku. Pitvoření, trapnej nehumor. Kravina na entou. A proč na to koukám. Už asi tři roky se těším na každou podobnou hovadinu, a až jí budu moct napařit odpad. Ale ne jen tak odpad z plezíru. Opravdovej, zaslouženej odpad. 0%. ()

Reklama

Mythoss odpad!

všechny recenze uživatele

Popis komedie jsem nepochopil... ani jedna vtipná hláška, scénka prostě nic. Děj se neskutečně vleče bez zajímavé pasáže. Jana Bernášková nepůsobí věrohodně a herecky jsem ji vůbec nic nevěřil. Scénář naprosto prázdny a tupý. Kdo kdy s kým a jak je jasné hned při prvním setkání... no prostě hrůza. Suverénně nejhorší film na kterém jsem byl v kině. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Zajímavé - autorka předlohy a herečka hlavní role a scénárista a režisér dali dohromady do kin příběh svého seznámení. No úžasné...akorát z toho vylezla zase další česká "komedie" o tom, jak  u nás ženy mají problém najít pana Báječného. Pozitiva- paní Bernášková je krásná. Negativa - v komedii je vtipných momentů, že by na ně stačily prsty jedné ruky. Scénárista ale opravdu neumí režírovat, i herci, které znám jako docela slušné , zde podávají ty nejhorší výkony. Paní Bernášková bohužel evidentně neumí moc hrát, takže jí nejde věřit nejen ten orgasmus. Jistě se to nějak zaplatí, jen nevím, že to zúčastněným stojí za tu ostudu. Nevím, na jakém byly firmu autorky vysokých hodnocení, ale zřejmě také těžce hledají pana Báječného. ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Haha, po dvou hodinách od zhlédnutí už si ani moc nevzpomínám, o čem to bylo. No, aspoň nebudu spoilerovat. Známých tváří je tam dost, za což je taky ta jedna hvězda, nicméně mám dost problém s tím vidět J. Bernáškovou jinak, než jako hloupou mrchu z Vyprávěj a týpka z Airbank vnímat jako herce, kterej jen nemele o financích a poplatcích, když má i ve filmu ten uklidňujícno-vysvětlující tón hlasu. No, není to nic, co byste nutně museli vidět, snad je literární předloha o poznání lepší. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama