foto

Rudolf Merkner

  • nar. 14.10.1972 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Princezna a písař (TV film)
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2008 Bobule
2006 Rafťáci
Ro(c)k podvraťáků
2003 Naposledy vlkem (TV film)
2001 Dům u ztracených (studentský film)
Nelásky (studentský film)
2000 Rodinka (studentský film)
Soňa si sedne na postel (studentský film)

TV seriály

2017 Mazalové (TV seriál)
Velká pohádková loupež (S02E12)
Čarodějnice s vedlejšími účinky (S02E11)
Strašidelný hrad (S02E10)
další epizody (12)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Trable s tchyní (E20)
Nevěra (E19)
Napíši si dopis (E17)
další epizody (15)
2014 Mazalové (TV seriál)
Děd Vševěd (S01E14)
Třináctá komnata (S01E13)
Kontrola shora (S01E12)
další epizody (14)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Dobrý skutek (S05E21)
Tsunami (S05E20)
další epizody (22)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Karpíšek (S06E09)
Tondův tatínek (S06E08)
Milena a Zdeněk (S06E07)
další epizody (37)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Chmelová brigáda (S03E14)
Osmdesátiny (S03E13)
Burza (S03E12)
další epizody (14)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
Charta 77 (S02E15)
Vánoce (S02E14)
další epizody (24)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
Silvestr (S01E17)
Vánoce (S01E16)
další epizody (18)

Dokumentární

2009 Rodinné stříbro (TV seriál)
2002 Film o seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV film)
2001 Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (TV film)
Šance tisíciletí (studentský film)

TV pořady

2017 Kočka není pes (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Jak zaručeně neotěhotnět? (S02E21)
Jak se pozná, že jsem doopravdy zamilovaná? (S02E20)
Jaké bylo vaše nejhorší rande? (S02E19)
další epizody (41)
2017 Mazalové (TV seriál)
Velká pohádková loupež (S02E12)
Čarodějnice s vedlejšími účinky (S02E11)
Strašidelný hrad (S02E10)
další epizody (12)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2014 Mazalové (TV seriál)
Děd Vševěd (S01E14)
Třináctá komnata (S01E13)
Kontrola shora (S01E12)
další epizody (14)

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 Pod Velkou čínskou zdí (TV film)

TV pořady

2011 Vyprávěj - O čem jsme nevyprávěli (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2014 TýTý 2013 (TV pořad)
2013 TýTý 2012 (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace