foto

Pavla Dostálová

  • nar. 1988
    Přerov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stockholmský syndrom (TV film)
2019 Pláč svatého Šebestiána
Přes prsty
2018 Hasičárna Telecí (TV film)
2015 Na konci září (amatérský film)

TV seriály

2020 Ptáci na kolejích (TV seriál)
2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Výjezd (E06)
další epizody (8)
Inspektor Max (TV seriál)
Dobrák od kosti (E05)
2017 Lajna (TV seriál)
Bůh (S01E08)
Kladno (S01E07)
Krize (S01E06)
další epizody (7)