Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tohle už byl slabý odvar předchozích dvou dílů. Líbí se mi sice, že byla zachována přímá návaznost, jako v předchozím díle, ale Smrtící nenávist 3 už neoplývá tím tajemnem a strašidelností jako dřív. Možná má svůj díl i okoukanost, protože se prakticky nic od jedničky nemění. Průměr si však tento horor zaslouží. ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neměl možnost viděl originální japonskou sérii, ale první díl americké mě úplně dostal.! Druhá mě docela dost zklamala a todle, by mohlo být i lepší, ale bohužel. Strašně mi vadila ta grafika, byla strašně vidět jak je to všechno dělané počítačově, dokonce tam byli i dost velké nesrovnalosti s 1. a 2. dílem. Herecké výkony byli mírně podprůměrné. Shawnee předvedla nejlepší výkon, ale i tak mi to nepřišlo přirozené.! Celkové hodnocení - 40% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Takashi Shimizu bere po dvojce nohy na ramena, a na další pokračování z výšky dohlíží už jen coby producent. Nahrazuje ho Wilkins, který na sebe sice upozornil povedeným zombie-splatterem Splinter, ale dlouhovlasí duchové mu očividně nevoní. Promyšlené vystavění příběhů očima jednotlivých postav vyměnil za jednoduše vyprávěné dějství, a strašidelnou rodinku vřískajících přízraků degradoval na srandovní bubáky. Dílo zkázy jest dokonáno tím, že veškerou děsivost zcvrkává na pár lekaček a doplňuje zbytečnými krvavými cákanci. Obsazení Shawnee Smith je pouze zoufalým reklamním tahem, jak tenhle paskvil prodat alespoň fanouškům série Saw. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Člověk až žasne, kam lze dovést jednu z nejnadějnějších a nejpůsobivějších horrorových sérií nového tisíciletí (a jak opět přesně to, co jsem chtěl říct, již trefně vystihl Obitus :-) ). Inu, Amíci. Původní remake japonského originálu byl docela fajn, ne tak strašidelný, ale byl fajn. Koukám, že si budu muset pustit druhý díl americké série, abych zjistil, jak je možné, že se Kayako s Toshiem dostali z Japonska do USA. Tenhle třetí díl by byl možná i fajn, kdyby byl originální a kdyby vůbec nesouvisel s celým fenomenem Ju-on/Grudge. Protože Kayako s Toshiem se tam objevují jen zcela náhodně a bezúčelně, aby tam prostě byli, protože pořád to jsou oni, co ve filmu za něco stojí. I když z tohoto důvodu nechápu, proč jejich zabíjení není uvedeno do konce a je vždy uťato ještě než je dílo dokonáno. Přiznám se, když se zápletka začala otírat o Amitywille a z jednoho z hlavních hrdinů se začal stávat další DeFeo, tak jsem to vypnul. Potěšila mě vlastně jen Shawnee Smith, ta holka prostě nestárne. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama