Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za sebe mohu říct, že se jednalo o poměrně důstojné pokračování. Děsivé to sice nějak závratně není, ale pár video vraždiček je působivých a hlavní dějová linka vyloženě nenudí. Pochválil bych i několik málo lekaček, které opravdu zafungovaly. Naopak bych celkem pohanil nezajímavou mámu a její dva synátory. Zkrátka se jedná o takový hororový průměr. Kdo nebude moc čekat, ten bude zřejmě spokojen. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V posledních dvou letech dostáváme samé hororové sequely, které nikdo nechtěl a kvalitami se ani nepřibližují svým předchůdcům. Sinister 2 by byl celkem snesitelný horor, kdyby neodkazoval k jednomu staršímu fantastickému filmu, jemuž se ale ani v základech nepodobá a po vzoru Insidious 3 nebo nebo katastrofální Anabelle rozhodně dělá značce ostudu. Ještě že se toho postava Ethana Hawkea nedožila :) ...50% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|80%| První díl mě až tak moc nebavil, dal jsem 3 hvězdy – kovatelný průměr, no. Zato tohle pokračování mi sedlo o dost více. Příběh je sice prostý, ale funguje. Tempo je pomalé, ale u mě si to udržuje až do konce plnou pozornost. Scénky kdy duchové tvořící malé děti, sváděli skutečně žijící děti ke sledování hrůzostrašných filmů, mě nehorázně bavily. Místy to bylo až děsivé. Lekaček tu moc není. Finále bylo docela napínavé a i celkem nepředvídatelné. Herecká sestava se vyvedla. Hudba také nebyla špatná. No, já jsem se bavil, tak nevidím důvod, proč bych tomuhle nedal rovné 4 hvězdy. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kukuričné pole, kosáky a drevený kostol sú fajn, zvyšok je ako typický generický videosequel spred 15 rokov ako napr. Candyman 3, či Hellraiser 5-8: nesympatické postavy, neobjavný dej, žiadne prehĺbenie mytológie a opakovanie postupov predošlého filmu no v prevedení netalentovaných remeselne priemerných tvorcov. Jednotka bola napriek svojej prvoplánovosti aspoň remeselne kvalitne nakrútená a postavy mali svoju hĺbku, toto je len stroj na peniaze. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Úplne sa stotožňujem so všeobecne prijímaným názorom, že ide kvalitatívne o krok vzad. Dvojka nám neponúka nič nové, čo by nám už predtým neponúkla jednotka, ba skôr si myslím, že niečo i stratila. Stratila to kúzlo atmosféry starej legendy, ktoré so sebou priniesla jednotka. Tiež vidím problém v hercoch, ktorí sa mi javili pomerne nesympatickí a po hereckej stránke aj dosť nepresvedčiví. Navyše potenciál detí mi prišiel totálne nevyužitý - žiadne masky, žiadna strašidelnosť, žiaden des. Jediné pozitívum vidím v ľakačkách, ktorých tu bolo dosť, len škoda, že ich často človek čakal. Slabý priemer. 55/100 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)
  • Počas kostolnej scény boli použité živé potkany. (Mathew234)

Reklama

Reklama