Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť som sa na film tešil, ale nezaujal ma tak, ako som čakal. Vtipné vsuvky a Bateman sú super, mnoho scénok naozaj vydarených. Humor nie je lacný ani primitívny, takže o zábavu je dosť dobre postarané. Thrillerova zložka je trochu pritiahnutá za vlasy, zvratov až príliš veľa, že nakoniec divák príde na to sám, ako tá hra celá dopadne. Rachel McAdams pre niekoho „k sežrání“, pre mňa dosť nevhodne obsadená. Takže celkovo komédia výborná, ako thriller to už je slabšie. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa človek namotal na sympaticky pôsobiaci pár, na ktorý sa začali nabalovat v pohode pôsobiace vedľajšie postavy a neblbá zápletka. Po únose som mal v tele vyplavené endorfíny, ktoré mi vyvolávali dojem, že od čias Pařby ve Vegas sa konečne zjavuje štýlová jazda plná pestrých momentov. Bohužiaľ Nočná hra, aj keď má vydarené scény a dobre poprepletaný dej, tak ako celok neprináša nadpriemerný zážitok. Komédia bez stupidit, fekálií, bizardností, ale aj bez faktoru nezabudnuteľnosti. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle neskutečně zábavnou jízdu od začátku do konce. Díky originalitě Noční hry jsem uvažoval i o plném hodnocení, ale bylo mi jasný, že nadprůměrným komediím mám vždycky tendenci tak trochu nadržovat (protože mě upřímně pobaví tak jedna komedie ze sta a navíc jsem fanda přehnaného humoru). Nicméně faktem je, že Noční hra je stále spíše "pouze" velmi vtipná jednohubka. Ale i tak rozhodně 4,5* - smál jsem se požehnaně a v podstatě to má i fakt kvalitní scénář i režii. :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $37miliónovTržby USA $69,179,066Tržby Celosvetovo $117,679,066Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,689,669Tržby za predaj DVD v USA $5,964,754║ Úvodom to vypadalo zas na riadne praštenú podprahovú bejkovinu, nakoniec ale sa to rozhýbalo v celku konzumnú a miestami aj príjemne zábavnú praštenú nočnú hru. /60%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hraje si s tvýma koulema a doslova zabíjí miliony našich dětí." Extrémní soutěživost mě nedávno opustila, spermie se mi pohybují už jen při zemětřesení a neexistuje auto, které bych vyměnil za příjemně strávený večer u pohodového filmu. Tím pro mě Noční hra je a já jsem se bavil při pokusech o samokouření, vyndávání neexistující kulky podle návodu či mlácení padouchů hasičákem. A taky jsem se poučil v tom, že pravý agent FBI se pozná podle toho, že si ani v noci nesundává sluneční brýle. To se může hodit. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • V úvodní scéně filmu můžeme vidět různé deskové hry, včetně „Lodní bitvy“, na kterou je později ve filmu reference. (Tomas_TM)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (MATADOR)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama